Radics Gigi szívszorító vallomása: „Előbb mentem volna haza én, minthogy kiejtsük Lindáékat”





Veszélyzónából jutott tovább a következő adásba Radics Gigi. Egy hajszálon múlt, hogy folytathatják a Dancing with the Starst, az énekesnő pedig titkon azt remélte, ők esnek ki.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.11.12.
radics gigi király linda Dancing with the stars kiesés

Izgalmakból ezúttal sem volt hiány a Dancing with the Stars színpadán. Szombat esténként ha nem is mindenki, de a showműsor sztárpárjai mindenképpen táncolnak: hétről hétre profibb produkciókat varázsolnak a parkettre. Az elmúlt műsorokban érzelemből sem volt hiány, ám ezúttal a retró tematika inkább vidám, felszabadult perceket okozott. A show utolsó percei azonban mindig szomorúságot hoznak. Úgy fest, ezúttal nem a kieső pár volt a legbánatosabb.

A három sztárhölgy került a veszélyzónába. A nézői szavazatok alapján Király Linda búcsúzott. A legszomorúbb mégis Radics Gigi volt... (Fotó: Szabolcs László / Metropol)

Gigi a továbbjutás ellenére szomorú volt

A veszélyzónába a verseny három női sztárja került: a nézők szavazatait figyelembe véve közülük elsőként Donatelláék csatlakozhattak a továbbjutók táborhoz, míg Gigi és Linda egymás kezét fogva várta az ítéletet. A műsorvezető páros, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András Gigit és profi táncos párját, Baranya Dávidot kiáltotta ki továbbjutónak. A Metropol kiszúrta: a fiatal énekesnő sokkal szomorúbbnak tűnt ettől, mint Linda… Még a forgatás helyszínén kérdeztük Gigit ennek az okáról.

Ha mi mentünk volna haza, nyugodtan aludtam volna el

– tette a szomorú kijelentést, majd így értékelte az estét:
A szólóprodukciónkba minden energiánkat beleraktuk, szerintem az jól sikerült. Volt egy párbajunk is Donatelláékkal, ami szintén jól sikerült, bár voltak benne hibák. De ha már csinálja az ember, persze ott a hibafaktor” – fejtegette Gigi, aki nem is igazán emiatt volt lehangolt.

Radics Gigi: „Linda mintha a tesóm lenne”

Amiatt voltam szomorú, hogy éppen Lindával álltunk ott. Nagyon szeretem őt, olyan, mintha a tesóm lenne. Azt gondoltam, hogy előbb mentem volna haza én, minthogy kiejtsük Lindáékat. Vacak volt, na – mondta.

Linda és Gigi testvérként tekintenek egymásra, profi táncospárjaik között is barátság van (Fotó: Szabolcs László / Metropol)

A szólóprodukciójuk után a dicsérő szavak mellett a zsűri kissé megrótta Gigit és Dávidot. Az ítészek úgy látták, az énekesnő és a táncos túlzottan a lelkére veszi a műsor velejáróit, s hajlamosak belesüppedni az önostorozásba. A fiatal anyuka a Metropolnak ezzel kapcsolatban elárulta:

Dáviddal nagyon hasonló kaliberű emberek vagyunk, hasonlóan rezgünk. Érzékeny művészemberek vagyunk, erősebben éljük meg a lenteket is. Ezt pedig nem rejtjük el. Nem fogom elrejteni a valódi érzelmeimet csak azért, hogy mosolyogni lásson a közönség. Az őszinteség nagyon fontos számomra” – szögezte le Gigi.

Már többet mer mutatni Gigi

Az énekesnő még a párosokat leleplező sajtóeseményen beszélt arról, hogy 30 kilós fogyáson van túl, s még nem szokott hozzá, hogy meg merje mutatni az alakját rövidebb, szűkebb ruhákban. Az elmúlt néhány hétben sokat nőtt ezzel kapcsolatban az önbizalma:

Annyit edzünk, hogy az emberfeletti. Emiatt már meg merem engedni magamnak, hogy többet mutassak magamból a hétköznapokban is. A műsorban viselt dresszekkel is kibékültem, hiszen itt a táncosnő szerepébe kell bújni, ezt igényli meg a show

 – mondta mosolyogva.

Radics Gigi és Baranya Dávid folytathatta a versenyt, bent vannak az öt legjobb páros között (Fotó: Szabolcs László / Metropol)

 





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás