Ez igen: elkezdte kigyúrni magát Kis Grófo, így néz ki most a mulatós sztár





A No roxa aj! című slágerben Grófo az A8-asba ül, a világ azonban sokat változott. Persze, a jó kocsik most is megmaradtak, de Grófo gyakrabban ül a kondigépben. A cél mínusz 12 kiló, és nincs kizárva, hogy hamarosan tényleg kipattintja magát a sztár.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.11.20.
Módosítva: 2023.11.20.
Kis Grófo beach body edzés Kitartás fogyás

Ilyet is ritkán látni! Kis Grófo nem mulatozik, nem klipet forgat vagy zenét ír, nincs a kezében whisky, hanem az edzőteremben izzad, hogy formába hozza magát. Mivel a zenész tavasz óta egyre gyakrabban tűnik fel a súlyok és vasak között, nincs kizárva, hogy a nyárra kész lesz a beach body. Eddig hat kilótól szabadult, meg, de 12 a cél.

Egészséges élet 

Grófo nem önszántából váltott életmódot, a fiatal kora ellenére (30 éves) is több egészségügyi problémával küzdött az év elején, mire végre elment orvoshoz. Mint kiderült, refluxa van, a doki szerint pedig csakis akkor számíthat hosszú életre, ha sürgősen leáll a zsíros ételekkel, az alkohollal, és a stresszes életmóddal. Muszáj egészségesebben élnie, többet pihennie. Persze egy zenésznek, aki folyamatosan úton van, nincs egyszerű dolga ilyen helyzetben... 

„Azt vettem észre, hogy már a benzinkúton kapható szendvicsek csomagolásán is csak azt nézem, hogy mennyi bennük a szénhidrát, be lehet golyózni ettől! Szerencsére van egy személyi edzőm, aki remek étrendet állított össze nekem, és amikor csak időm engedi, izzasztó kardióedzéseken veszek részt. Két kilót fogytam is a korábbi mérés óta, aminek nagyon örülök. Egyébként az orvosom is figyelmeztetett arra, hogy egészségügyi szempontból mindenképp le kéne adnom pár kilót. Ráadásul refluxom is lett, amit mára megtanultam kezelni, de így néhány élelmiszert örökre ki kell zárnom az életemből. Ilyen például a ketchup, amit egyébként imádok, de lemondok róla” – nyilatkozta tavasszal a Borsnak Grófo.

Grófonak döntenie kellett: vagy a jó falatok vagy az egészség Fotó: Bors

Kitartás 

Bár a zenész köreiből többen is úgy gondolták, hogy Grófo képtelen lesz hosszú távon tartani magát a diétához és az edzésekhez, nekik meg kellett lepődniük: a zenész eltökéltebb, mint valaha! A napokban egy friss poszttal is jelentkezett, csak, hogy tudassa a nagyvilággal, nem állt le, nem adta fel! Grófo most is rendszeresen felpattan a kondigépre és megcsinálja az aznapra kiírt penzumot. A hírek szerint a diétát is szépen tartja, így szinte biztos lehet benne, hogy hamarosan eléri a várva várt ideális testsúlyt.

Kis Grófo
Grófo eltökélten küzd az ideális testsúlyért Fotó: Facebook/Kis Grófo

 





 





Ezeket olvastad már?
Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás