Kiderült, hol és mikor látható a Mandoki Soulmates dokumentumfilmje





Hihetetlen: 30 éves a supergroup.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.14.
Mandoki Soulmates dokumentumfilm Leslie Mandoki

A Mandoki Soulmates zenei pályafutásának 30. évfordulója alkalmából egy különleges dokumentumfilm készült, amely betekintést enged a zenéjük lenyűgöző világába. A film megtekintése lehetőséget ad a közönségnek és rajongóknak, hogy közelebbről megismerjék a csapat munkásságát, alkotásaikat, sikereiket és az ahhoz vezető utat, továbbá az ezek mögött rejlő barátságokat és kötelékeket. A tagok személyes megszólalása mellett soha nem látott felvételek és kulisszatitkok is láthatók, közös főzések, ínyenc éttermi élmények, valamint a zenekar próbáinak egyedi hangulata, mely egyszerre meghitt és szórakoztató. Megismerhetjük azt a tehetséget, kitartást, szorgalmat és elkötelezettséget, amelyek lehetővé tették a Mandoki Soulmates számára, hogy a zene világában kiemelt helyet foglaljon el.

Fotó: Mandoki Soulmates

Leslie Mandoki, a zenekar alapítója és vezetője elmondta: 

Ez a film egy szeretett gyermek, amelyben minden hang, minden akkord és minden pillanat a szívünkből jön. Szeretnénk megosztani ezt a különleges utazást a közönséggel, hogy veletek ünnepelhessük ezt a mérföldkövet.

A dokumentumfilm egyedülálló bepillantást enged a 40 évet ünneplő Leslie Mandoki által alapított világhírű Red Rock stúdióba is, mely a festői szépségű Starnbergi-tó partján fekszik, ahol a zeneirodalom legnagyobb csillagai is készítettek már felvételeket Leslie Mandoki vezetésével, mint például: Phil Collins, Lionel Richie, Jennifer Rush vagy éppen Chaka Khan. A lenyűgöző filmkockák megidézik a világ legismertebb Mandoki Soulmates koncertek helyszíneit, legyen az: London – Hammersmith, Párizs – Olympia, New York – Beacon Theater, ahol a Rolling Stones a Shine a Light című filmen dolgozott Martin Scorsese rendezésében, továbbá München – Circus Krone, ahol a Beatles, a Rolling Stones és Frank Zappa is koncertezett már, Berlin – Konzerthaus, Cannes – Palais de Festival, vagy az erdélyi koncert emlékezetes momentumai és természetesen a csodálatos budapesti helyszínek sem maradhattak ki. A müncheni hivatalos ünnepség feledhetetlen pillanataiba is betekinthetünk, ahol az összes német demokratikus párt elnöke, a legismertebb német és angolszász művészek ünnepelték a zenekar alapításának 30. évfordulóját.

Fotó: Mandoki Soulmates

A Mandoki Soulmates, nemcsak egy kiváló világsztárokból álló zenekar, hanem egy életérzés, ahol a művészet és a zene egymást karöltve páratlan élményt kínál több mint 30 éve minden rajongóknak. A banda hídépítő szerepet tölt be szerte a világon, koncertjeiken nem a látványelemek határozzák meg a hangulatot, hanem a magával ragadó zene, a kiváló művészek, a pozitív energiák és a lelkes közönség.

Fotó: Mandoki Soulmates

A Mandoki Soulmates tagjai között olyan ikonok találhatóak, akik a progresszív rock és a fusion jazz terén alkottak maradandót, és akik összesen 35 Grammy-díjjal büszkélkednek, köztük: Leslie Mandoki, Al Di Meola, Mike Stern, Bobby Kimball, Bill Evans, Randy Brecker, Nick Van Eede, Chris Thompson, Cory Henry, Till Brönner és Richard Bona.

Fotó: Mandoki Soulmates

S hogy végül hol és mikor lesz látható a Mandoki Soulmates dokumentumfilm? Nos, a klönleges produkció a SuperTV2-n lesz látható 2023. december 16-án, 12:10 órától. Már most írd be a naptáradba!

Leslie Mandoki, a Mandoki Soulmates alapítója és vezetője, mindig is a lázadó progresszív jazz-rock és az örök fiatalság szellemiségének megtestesítője. A legjobb dalokat és hangulatot hozza létre a legkiválóbb zenészekkel. Számos arany és platina albumot, élő DVD-t és Blu-ray-t jelentetett meg, és koncertjeik világszerte zsúfolásig telnek meg.

 





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás