Kiderült, hol és mikor látható a Mandoki Soulmates dokumentumfilmje

Hihetetlen: 30 éves a supergroup.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.14.
Mandoki Soulmates dokumentumfilm Leslie Mandoki

A Mandoki Soulmates zenei pályafutásának 30. évfordulója alkalmából egy különleges dokumentumfilm készült, amely betekintést enged a zenéjük lenyűgöző világába. A film megtekintése lehetőséget ad a közönségnek és rajongóknak, hogy közelebbről megismerjék a csapat munkásságát, alkotásaikat, sikereiket és az ahhoz vezető utat, továbbá az ezek mögött rejlő barátságokat és kötelékeket. A tagok személyes megszólalása mellett soha nem látott felvételek és kulisszatitkok is láthatók, közös főzések, ínyenc éttermi élmények, valamint a zenekar próbáinak egyedi hangulata, mely egyszerre meghitt és szórakoztató. Megismerhetjük azt a tehetséget, kitartást, szorgalmat és elkötelezettséget, amelyek lehetővé tették a Mandoki Soulmates számára, hogy a zene világában kiemelt helyet foglaljon el.

Fotó: Mandoki Soulmates

Leslie Mandoki, a zenekar alapítója és vezetője elmondta: 

Ez a film egy szeretett gyermek, amelyben minden hang, minden akkord és minden pillanat a szívünkből jön. Szeretnénk megosztani ezt a különleges utazást a közönséggel, hogy veletek ünnepelhessük ezt a mérföldkövet.

A dokumentumfilm egyedülálló bepillantást enged a 40 évet ünneplő Leslie Mandoki által alapított világhírű Red Rock stúdióba is, mely a festői szépségű Starnbergi-tó partján fekszik, ahol a zeneirodalom legnagyobb csillagai is készítettek már felvételeket Leslie Mandoki vezetésével, mint például: Phil Collins, Lionel Richie, Jennifer Rush vagy éppen Chaka Khan. A lenyűgöző filmkockák megidézik a világ legismertebb Mandoki Soulmates koncertek helyszíneit, legyen az: London – Hammersmith, Párizs – Olympia, New York – Beacon Theater, ahol a Rolling Stones a Shine a Light című filmen dolgozott Martin Scorsese rendezésében, továbbá München – Circus Krone, ahol a Beatles, a Rolling Stones és Frank Zappa is koncertezett már, Berlin – Konzerthaus, Cannes – Palais de Festival, vagy az erdélyi koncert emlékezetes momentumai és természetesen a csodálatos budapesti helyszínek sem maradhattak ki. A müncheni hivatalos ünnepség feledhetetlen pillanataiba is betekinthetünk, ahol az összes német demokratikus párt elnöke, a legismertebb német és angolszász művészek ünnepelték a zenekar alapításának 30. évfordulóját.

Fotó: Mandoki Soulmates

A Mandoki Soulmates, nemcsak egy kiváló világsztárokból álló zenekar, hanem egy életérzés, ahol a művészet és a zene egymást karöltve páratlan élményt kínál több mint 30 éve minden rajongóknak. A banda hídépítő szerepet tölt be szerte a világon, koncertjeiken nem a látványelemek határozzák meg a hangulatot, hanem a magával ragadó zene, a kiváló művészek, a pozitív energiák és a lelkes közönség.

Fotó: Mandoki Soulmates

A Mandoki Soulmates tagjai között olyan ikonok találhatóak, akik a progresszív rock és a fusion jazz terén alkottak maradandót, és akik összesen 35 Grammy-díjjal büszkélkednek, köztük: Leslie Mandoki, Al Di Meola, Mike Stern, Bobby Kimball, Bill Evans, Randy Brecker, Nick Van Eede, Chris Thompson, Cory Henry, Till Brönner és Richard Bona.

Fotó: Mandoki Soulmates

S hogy végül hol és mikor lesz látható a Mandoki Soulmates dokumentumfilm? Nos, a klönleges produkció a SuperTV2-n lesz látható 2023. december 16-án, 12:10 órától. Már most írd be a naptáradba!

Leslie Mandoki, a Mandoki Soulmates alapítója és vezetője, mindig is a lázadó progresszív jazz-rock és az örök fiatalság szellemiségének megtestesítője. A legjobb dalokat és hangulatot hozza létre a legkiválóbb zenészekkel. Számos arany és platina albumot, élő DVD-t és Blu-ray-t jelentetett meg, és koncertjeik világszerte zsúfolásig telnek meg.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás