Kiderült: ezért gyűlölte meg a királyi családot Meghan





Meghan követelőzni kezdett, de hamar helyére tették.



Megosztás
Szerző: P. Flóra
Létrehozva: 2023.11.04.
Frogmore Cottage Meghan Markle királynő

Meghan Markle a windsori kastélyban akart élni, ám a királynő visszautasította a kérését, mondván, ez nem lenne helyénvaló. Miután 2018-ban összeházasodtak Harry herceggel, a királyi családtól a Frogmore Cottage-t kapták meg. A tíz hálószobás villa azonban nem felelt meg Meghannak, ő nagyobbra gondolt...

Meghan Markle
Fotó: AFP

A The Times értesülései szerint Meghan megkérdezte, hogy megkaphatnák-e Windsort lakhelyül. Úgy gondolta, az igazán hozzá való lenne, és "kényelmes lenne egy növekvő család számára". Csakhogy volt egy apró bökkenő: a királynő is ott töltötte ideje nagy részét. Vele viszont nem számolt Meghan, mint lakótárs.

A Frogmore Cottage-t csak az ő kedvükért újíttatták fel, és végül 2019-ben be is költöztek és hamarosan megszületett első gyermekük, Archie. A pár nem sokáig élvezte a kényelmet, 2020-ban ugyanis szakítottak a királyi családdal és Kaliforniába költöztek. Harry botrányos könyvének megjelenése után pedig a palota felszólította a párt, hagyják el Frogmore-t és minden cuccukat távolítsák el onnan.

A The New Royals című új könyvében Katie Nicholl királyi szakértő beszélt a néhai királynő döntéséről, hogy Frogmore-t Harrynek és Meghannek adja. Idézve Lady Elizabeth Ansont, aki 2020-ban halt meg, Katie így fogalmazott: "Ez nagy dolog volt. A királynő bejárata a kertekbe közvetlenül Frogmore mellett van. Ez lényegében a hátsó udvara, a magánéletébe engedett betekintést. Mindannyian azt gondoltuk, hogy ez nagyon nagy dolog tőle. Azt mondta a királynő: »Remélem, tiszteletben fogják tartani«."

A bennfentesek tudni vélik, hogy ez a döntés (is) hozzájárult ahhoz, hogy Meghan meggyűlölte Angliát. Az egykori színésznő ugyanis azt hitte, királynői pompában él majd és kiváltságos hely illeti meg. A palota azonban nem akart behódolni neki, következetesen ragaszkodtak a saját szabályaikhoz, ami egyáltalán nem tetszett Sussex hercegnéjának.









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás