Szívszorító: ez történt Erzsébet királynő kutyáival, miután őfelsége meghalt





Nemcsak a családnak, de a kutyáknak is nagyon nehéz volt ez az időszak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.13.
Módosítva: 2023.09.13.
család erzsébet királynő kutya temetés

Erzsébet királynő halála nemcsak a családot, de bizony egész Angliát, sőt az egész világot megrázta. Bár őfelsége meglehetősen idős volt, mégis majd kicsattant az egészségtől, ezért azt gondoltuk, hogy örökké élni fog. Amikor pedig egy évvel ezelőtt meghalt, mindenki megdöbbent, és sokan el sem tudták képzelni, hogy milyen lesz nélküle a monarchia. De nem csak az embereket keserítette el a királynő halála. A kutyái is gyászoltak. 

II. Erzsébet királynő
Erzsébet királynő nagyon szerette a kutyáit / Fotó: STUART C. WILSON

Erzsébet királynőről köztudomású, hogy nagyon szerette az állatokat, és hogy lelkes kutyatartó volt. Kedvenc fajtája a corgie, élete során pedig több mint harmincat tartott. A királynő 96 éves volt, amikor meghalt, kutyái azonban még meglehetősen fiatalok. Őfelsége temetésén mindkét corgie feltűnt, hogy ők is leróhassák tiszteletüket szeretett gazdájuk előtt, azóta azonban keveset tudni róluk. Most azonban a Mirror kiderítette, mi lett az ebekkel. 

A királynő utolsó két corgie-ja Sandy és Muick voltak, akik annak a Susan kutya leszármazottjai, akit még VI. György király kapott 18. születésnapjára (a corgie-tartás már-már hagyomány a királyi családban). Mostanra kiderült, hogy a fiatal kis ebeket nagyon megviselte Erzsébet halála, de nem kellett elszakadniuk a palotától. Mindketten a Royal Lodge-ban élnek András herceggel és volt feleségével, Fergie-vel (akik annak ellenére, hogy elváltak, még mindig egy háztartásban élnek). 

Egy év telt el a királynő halála óta, és bár még gyászolunk, boldogan emlékezünk vissza az együtt töltött időkre. Rám bízott corgie-jai, Sandy és Muick gondozását örömmel vállaltam, és elmondhatom, hogy már nagyon jól vannak

– írta Fergie, aki azt is elárulta, hogy bár az éjszakák nehezebbek voltak, már túljutottak a veszteség fájdalmán. A királynőnek egy díjnyertes spániele is volt, aki a trénerével éli az életét. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás