Az élő Nostradamus állítja: II. Erzsébet királynő rettenetesen aggódik Harry gyerekeiért

A brazil jövendőmondó szerint a néhai királynő nagyon aggódik dédunokáiért.Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.09.08.
Nostradamus II Erzsébet Harry

II. Erzsébet királynő halálának első évfordulóján egy pszichikus azt állítja, Őfelsége aggódik dédunokáiért. Athos Salomét „élő Nostradamusnak” nevezték el jövőbe mutató jóslatai miatt, amelyek a természeti katasztrófáktól Harry és Meghan kapcsolatáig terjedtek.

II.erzsébet
Fotó: STEVE REIGATE

A brazil paranormális szakértő a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy Archiért és Lilibetért aggódik a királynő a túlvilágon. Mint mondta, a királynő érzéseit érzékeli a túlvilágról. Salome azt is állítja, hogy a két gyerek hét év múlva olyan tettet visznek majd végbe, amely befolyásolni fogja a világ történéseit.

„II. Erzsébet királynő mély aggodalmát fejezi ki Harry herceg gyermekeinek és Sussex hercegének jövője miatt, mivel bennük egyedülálló lehetőség rejlik a királyság átalakítására és a királyi tradíciók újradefiniálására. Fiatal koruk ellenére ezek a gyerekek hamarosan bemutatják erejüket. Hét év múlva új fejezet bontakozik ki az életükben.”

Athos azt is hangsúlyozta, a kislány, Lilibet mennyire hasonlít Diana hercegnőre.

„Lilibet Diana Mountbatten-Windsor nagyanyja, Lady Di esszenciájának nagy részét megtestesíti, és ez a benne rejlő esszencia nem változtatható meg”.

Az élő Nostradamus azt is elmondta, hogy nem is olyan sokára Harry élete gyökeresen megváltozik. Ennél több részletet azonban nem akart elárulni.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás