Első közös, babás karácsonyukra készül a TV2 sztárpárja





Békefi Viki és Feng Ya Ou végre fog tudni pihenni egy kicsit az ünnepek alatt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.19.
Módosítva: 2023.11.19.
Feng Ya Ou Liza karácsony Békefi Viki

Békefi Viki és Feng Ya Ou kapcsolata új szintre lépett fél évvel ezelőtt, ugyanis megszületett a zenész pár első közös gyermeke, a kis Mei Liza. Most év végén lesz a család első babás karácsonya, amit már nagyon várnak a friss szülők, hiszen ilyenkor az egész család összegyűlik.

Békefi Viki és Feng Ya Ou
Az ünnepek alatt a pihenésé lesz a főszerep a két zenésznél. (Fotó: Szabolcs László)

Különleges karácsony

Ya Ou már nagyon várja az ünnepeket, hiszen a sok munka után lesz egy kis ideje pihenni, nem mellesleg a nagy társaság és a jó ételek sem maradhatnak el.

Vikiéknél minden karácsony nagyon nyüzsgős. Nagy előkészületek, mert általában sokan vagyunk, nagyokat eszünk, és ez az állapot több napig el szokott tartani. Nagyon tartalmasak szoktak lenni a karácsonyok, hiszen egész évben dolgozunk, és talán ez az egyetlen alkalom az évben, amikor igazán tudunk pihenni. Ráadásul ez egy nagyon különleges karácsony lesz, hiszen ez lesz a kis Liza első szentestéje – kezdte Feng Ya Ou a Metropolnak, aki bevallotta azt is, hogy az ő családjában kevésbé kerítenek ekkora felhajtást az ünnepeknek, mindig inkább elutaztak valahova, de örömmel vesz részt párja családjának ünnepén.

Feng Ya Ou és Békefi Viki
Már kinézték a kis Liza ajándékát. (Fotó: Sulyok László)

Nem szokványos ajándékozás

Viki, a Sztárban Sztár leszek! első évadának nyertese elmondta, nem szokványos indíttatásból ajándékoznak karácsonykor.

Nálunk nagy hagyomány az egész családban, hogy mindenki mindenkit megajándékoz. Mivel nálunk itthon valamiért mindenki névnapja a karácsony környékére esik, így mi nem az ünnepek alkalmából szoktunk ajándékozni, hanem a névnap miatt. A gyerekek a gyerekeknek és szülők a szülőknek. Van már egy ötletünk Liza ajándékára, de úgy nem lenne ajándék, ha elárulnám – jegyezte meg Viki, aki a zsörtölődős karácsony ellenére sok nyugalomra számít párjával, Ya Ou-val.

Könnyedén alszik

A kis Mei Liza a szülők elmondása szerint nagyszerű alvó. Mindig nyugodtak náluk az esték és sokat tudnak együtt aludni.

Liza eddig is nagyon jó alvó volt, de azt érzem, megütöttük vele a főnyereményt. Már át szokott aludni 6-8 órát. Ami azt illeti, mi is elég sokat alszunk, tehát letagadni se tudnánk a hasonlóságot – jegyezte meg Ya Ou viccesen, aki számára fontos, hogy minél több időt tudjon együtt tölteni a családjával.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás