Torres Dani elhagyta az országot: „Véget ért a kapcsolatom...”

A Megasztár egykori énekese teljesen megváltozott, szinte rá sem lehet ismerni. Elárulta, ennek egy nagy csalódás az oka.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.10.05.
Módosítva: 2023.10.05.
Torres Dani szakítás változás

Az Ecuadorban született énekest a Megasztár második szériájából ismerhették meg a nézők. A vérpezsdítő latinos dallamokat játszó Torres Dani azóta is ugyanolyan nagy szenvedéllyel szórakoztatja a közönséget a fellépésein, mint akkor, és továbbra is imádja felfedezni a világunk szépségeit. Néhány nappal ezelőtt elhagyta Magyarországot és Peruba utazott, hogy a családjával közös túrákon páratlan élményeket szerezzen. 

Az indulása előtt megosztott egy fotót magáról, ahol szinte rá sem lehet ismerni, ugyanis komoly lépésre szánta el magát. Eldöntötte, hogy jó időre hanyagolja a fodrászt és hosszú hajat növeszt. Hogy miért döntött így, arra szívesen válaszolt a Metropolnak, tette mindezt két túra között boldogan, egyenesen Peruból.

Véget ért a kapcsolatom valakivel, akit nagyon szerettem, de sajnos az élet máshogy hozta a dolgokat. Ennek a megértése, és azoknak a dolgoknak az elengedése az a folyamat, amit magunkévá kell tennünk. Mindannyian átesünk rajta, viszont nem mindegy, mennyire hagyjuk, hogy eluralkodjon rajtunk. Fel kell fedeznünk, hogy minden okkal történik. Ha megtaláltuk a választ, erre kell építenünk minden mást

– kezdte lapunknak Dani, majd azzal folytatta, miért érezte úgy, hogy megváltoztatja a külsejét.  

A hajamat azért kezdtem el megnöveszteni, mert mint minden az életben, a változás is gyönyörködtet! Szerintem érdemes időnként önmagunkat is megváltoztatni, kipróbálni új dolgokat, mint például a hosszú haj! De a legfontosabb, hogy fejlesszük a belsőnket és akkor a külvilág is változni fog, mindig

– magyarázta a színész-énekes, aki nemrég fejest ugrott egy új kihívásba és egy filmben vállalt főszerepet.

Brutális csattanó

Az Évforduló című rövidfilm hihetetlenül erőteljes alkotás. A főszereplőt alakító Dani lelkileg romokban hever, mert a szerelme hatalmas csalódást okozott neki, a történet végén pedig egy brutális csattanó hatására világossá válik, hogy ki is a szakítás igazi áldozata. Mivel az énekes elárulta, hogy véget ért egy kapcsolata, adódik a kérdés, hogyan élte meg a forgatás pillanatait, amikor kamerák előtt kellett feltépnie a sebeket a hiteles alakítás érdekében

A forgatást rettenetesen élveztem, nagyon régóta vágytam egy ilyen szerepre. Művészemberként sokat foglalkozom a lélekkel, a bensővel. Az, hogy ezt hogyan lehet megmutatni a kamerának vagy a nézőközönségnek, az az ok, amiért már kiskorom óta a színészet is magával ragadott. Nyilván kell egyfokú tudatosság önmagunkkal és a tudatalattinkkal kapcsolatban, az érzelmeinkkel, ahogy megéljük őket, hisz így lehet felhozni olyan dolgokat, amik aztán a látható ábrázolást nyújtják. Ez egy belső utazás, egy fantasztikus kaland!

– fejtette ki, ám most a kihívásokkal teli nehéz időszak után az élmények gyűjtésére fókuszál.

 

„Hálás vagyok az Univerzumnak!”

Peruban olyan rejtett kincseket fedez fel, amelyeket a legtöbben csak a televízió képernyőjén láthatnak, többek között a maja birodalom olyan örökségeit is, amelyet csak madártávlatból lehet látni.

Jelen helyzetben a családom társaságát élvezem, csodás környezetben. Ezekből a lehetőségekből kevés akad, így minden pillanatát nagyra becsülöm, amikor együtt lehetünk, hisz hatalmas távolság választ el minket. Közben pedig eljuthatok olyan helyekre, amelyekről kisgyerekként csak álmodhattam és ezért hihetetlenül hálás vagyok az Univerzumnak!

–zárta gondolatait az énekes.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás