„Nagyon nyugodt és kedves kisbaba” – ma 10 napos Szabó Erika kisfia, Nolen





A gyönyörű színésznő és férje élete a feje tetejére állt.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.10.27.
szabó erika gólyahír videó baba

Rohan az idő: mintha csak tegnap lett volna, hogy Szabó Erika áprilisban bejelentette, első gyermekével várandós, majd a 38 éves színésznő valamivel később azt is elárulta, kisfiút hord a szíve alatt, október 27-én, pénteken pedig már 10 napja, hogy Nolen édesanyja! 

Megszületett Szabó Erika kisfia, Nolen – Fotó: Metropol

Szabó Erika elmondása szerint szerencsésnek mondhatja magát, mert könnyű várandóssága volt, a szülésnél azonban a császáros megoldást kellett választania.

A császáros szülés mellett döntöttünk, mert igazából nem volt más lehetőség, de nem éltem ezt meg rosszul. Úgy mentem neki, hogy ez egy mindkettőnk számára biztonságos megoldás legyen

– mesélte az újdonsült anyuka a Tények Plusz stábjának. A riportból az is kiderült, hogy a kis Nolen egy igazi angyal, aki bearanyozza szülei napjait.

Mindennap látom rajta, hogy változik, és tanuljuk egymást. Nyilván ilyenkor az ember azt is megtanulja, hogy én milyen édesanya leszek, vagy mi milyen szülők leszünk, és ez egy oda-vissza tanulási folyamat szerintem. Egy nagyon nyugodt és kedves kisbaba egyébként

– tette hozzá a színésznő, aki azt is elárulta, hogy most nagyon megváltoztak a hétköznapjaik, hiszen egy pár napos újszülöttről kell gondoskodniuk, de ez így van rendjén.

Minden eshetőségre felkészült 

Erika és orvos férje már nagyon várta kisfiuk érkezését, ezért az Üvegtigris 3. című mozifilm sztárja még egy babaelsősegély-tanfolyamot is elvégzett, amiben természetesen kedvese segítségét kérte.

A férjem orvosként dolgozik, ezért gyakran találkozik szélsőséges esetekkel, amik például egy félrenyelésből adódnak. Megkértem a férjemet, hogy tartson nekem egy babaelsősegély-tanfolyamot. Mindig azt mondom, hogy soha ne legyen szükség ezekre a technikákra, de jó, ha felkészülünk az ilyen helyzetekre. A családban volt egy nagyon ijesztő eset, amikor a testvérem gyermeke félrenyelt és fuldokolni kezdett. Remélem, sosem kell átélnem hasonló pillanatokat, viszont ha netán megtörténik, már tudom, mit kell tennem, és gyorsan tudok reagálni

– mesélte még korábban Erika.

 





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás