„Húsz fok alatt hibernálódom” – tavaszi fáradtság kínozza Szabó Erikát

A színésznő már nagyon várja a tavasz első napsugarait, mivel a hideg időszak elkerülhetetlenül rányomja a bélyegét a hangulatára.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.04.11.
Szabó Erika tavasz fáradtság

Szabó Erikával egyik kedves stylist kollégája stúdiójának megnyitóján volt alkalmunk beszélgetni. A színésznő elmondta, Holdampf Lindával már volt szerencséje együtt dolgozni, s mivel nagyon szereti az ízlését, ezért egészen biztos volt abban, hogy több olyan ruhaköltemény is lesz, amibe rögtön beleszeret. 

Szabó Erika
Szabó Erika már nagyon várja a jó időt, a tavaszi fáradtság megnehezíti a mindennapokat Fotó: Bors

A Metropol a színésznőt arról kérdezte, mikor jött el az életében az a pont, amikor rátalált a saját stílusára.

Ez még nem történt meg. Nekem nincs kiforrott stílusom, vannak, amik tetszenek és úgy érzem jól állnak, de ha elbizonytalanodom, nagy szerencse, hogy Lindával közel állunk egymáshoz és néha kikérhetem a tanácsát

– árulta el Erika, s a továbbiakban elmondta, a kamaszkorából kimaradt a lázadás, így az öltözködésében sem vágyott az exretemitásra és arra, hogy kitűnjön a tömegből.

– A különlegesebb darabok iránti szenvedélyemet a színházban kiélhetem, ott sokféle embert és karaktert alakíthatok, ami egy jó játék. Azt gondolom, az öltözködés is az önkifejezés eszköze. Van, amikor nyitottabb vagyok, optimistább, jókedvűbb, akkor én is szeretek öltözni. Persze megesik, hogy azt érzem, a lelkemnek kell valami. A tavasz pont egy olyan időszak, amikor kicsit kisüt a nap, ilyenkor több kedvem van öltözködni.

„Talán nem ide kellett volna születnem”

Erikát arról kérdeztük, hogy olyan ember, akinek az öltözéke az aktuális hangulatát tükrözi vagy ha rossz kedve van, színes ruhákkal vidítja fel magát?

Január elején szeretem hanyagolni a szürke és fekete ruhákat és ha máshogy nem, valami színes kiegészítőben jelennek meg rajtam a tavasz színei. Olyankor kifejezetten azt érzem, a hangulatomnak is kell.

Aki hasonlóan éli meg a téli időszakot, tudja hogy az ember a napsütés hiánya miatt levert és kissé depresszív hangulatba kerül. Mivel a színésznő mondataiból érezhető volt, hogy nehezen viseli a hideg és szürke hónapokat, kíváncsiak voltunk arra, mennyire tapasztalja magán a tavaszi fáradtság jeleit.

Abszolút mértékben! Én nagyon örülnék neki, ha elkerülne, de nem ez történik. A tavaszi és az őszi fáradtságot is érzem, sajnos rám nagyon erősen hat az időjárás. Néha azt érzem, hogy nem ide kellett volna születnem, mert olyan húsz fok alatt hibernálódom. Negyven fokban teljesen jól elvagyok, de a hűvösebb hónapokat nehezen viselem

– magyarázta Erika. A színésznő hozzátette, már nagyon várja a tavasz első napsugarait, amelyek a lelkét is megmelengetik és boldogsággal töltik el. 
 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás