Lajcsi lánya Barbie szettet álmodott meg a magyar sztár DJ-nek





DR BRS igencsak meglepő külsővel lépett színpadra a minap. Vadító szettjét pedig nem akárki tervezte.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.10.04.
Galambos Boglárka Galambos Lajcsi DR BRS

Galambos Boglárka egyre inkább megveti a lábát a honi divatszakmában. A fiatal lány neve egyre jobban cseng divattervezőként és stylistként is. Bogi idén a legnagyobb fesztiválokon már saját standjáról értékesítette a saját tervezésű ruhákat és mára egyre több hírességet lehet látni az általa álmodott ruhakölteményekben.

DR BRS-t nem nehéz megtalálni a képen (Fotó: Metropol)

„A színpadon nagyon másnak kell lenni…”

DR BRS is azon sztárok közé tartozik, akik szívesen fordulnak tanácsért Galambos Lajcsi lányához. Az eredményt pedig legutóbb 100 ezernél is többen láthatták az Eurojackpot Szuperkoncerten, ahol az ismert DJ nem kis feltűnést keltett megjelenésével. Első hallásra kevesen hinnék el, hogy a tetőtől talpig Barbie rózsaszínben virító előadó maximálisan meg tudta őrizni férfias mivoltát, pedig így volt. A zene doktora a Metropolnak beszélt a különleges viseletéről. 

„Nekem azt tanították, hogy a színpadon nagyon másnak kell lenni, mint amilyenek a hétköznapokban vagyunk és ahogy látod, én megtanultam a leckét.” 

Egyébként ezt a vattacukor-szettet Galambos Lacsi lányának, Boginak köszönhetem, hiszen ő álmodta meg

– magyarázta DR BRS, aki büszkén mutatta meg a szettjéhez hangolt cipőjét is, amire Bogi dalrészleteket is írt, hogy minél jobban tükrözze viselője személyiségét és persze sikereit. 

DR BRS egyébként nem érkezett egyedül a Puskás Aréna szoborparkjába. Miközben zenészbarátaival a közönséget szórakoztatta, népes családja a színpad mögött várta. A bulira elkísérté imádott kisfia is, aki a koncert után boldogan ugrott apukája nyakába. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás