„Ma kilenc éve, hogy elmentél” – Így gyászolt a magyar sztár a színpadon





A TV2 sztárja azt mondja: ő volt a legfőbb kritikusa és a legnagyobb rajongója is.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.07.08.
Módosítva: 2023.07.08.
DR BRS Béres Attila halál édesanya

Béres Attila, vagy ahogy egy ország ismeri, DR BRS igazi partiarc, ám azt kevesen tudják, hogy nem csak a vidámságot képes dalba önteni, de a fájdalmat is. a TV2 Párharc című vetélkedőjében feleségével vett részt, ám élete másik meghatározó nőalakja, az édesanyja nem láthatta fiát a tévében: az asszony ugyanis 2014-ben elhunyt. 

Fotó: Nagy Zoltán

„Ő volt a legjobb barátom, mindent megbeszéltünk a csajozástól kezdve, a sikereken át, a kudarcokig. Édesanyám volt a legfőbb kritikusom és a legnagyobb rajongóm is, aki kegyetlenül őszintén mondta el mindig a véleményét” – mondta korábban DR. BRS a Ripostnak.

Majd így folytatta: „Ez egy olyan dolog, amit az ember nem tud befolyásolni, elfogadni tudja és együtt élni vele. Örülni, hogy ennyi időt is együtt tölthettünk, valakiknek sajnos ennyi sem jutott. Hálás vagyok, hogy az ő fia lehettem, vagyok és maradok. Sajnálom, hogy nem élheti meg a sikereimet, nem láthatja az unokáját. De tudom, hogy odafentről figyel, fogja a kezemet és mindig a jó irányba terel. Mindenkinek ilyen Anyát és barátot kívánok!”

DR BRS édesanyja halálának pontos dátumát kevesen tudták, ám ma a sztár Instagram-oldalán egy vallomással felérő videót tett közzé, mely lerántja a leplet a szomorú napról. Mint írja a gyászoló sztár 2023. július 9-én: „Ma 9 éve, hogy elmentél...” 

DR BRS dalának videóklipje másfél milliós megtekintésnél jár, az előadó rengeteg együttérző kommentet kapott.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás