Családjával együtt hagyta el az országot Sebestyén Balázs - Videó





Régóta pletykálják, hogy nincs minden rendben Sebestyén Balázs házasságában. Most azonban, a házaspár a gyerekekkel együtt elhagyta az országot.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.10.29.
Sebestyén Balázsék utazás szerelem család

Tavaly ősszel kaptak szárnyra az első olyan pletykák, miszerint Sebestyén Balázs házassága válságba került. Bár Balázs nem tartozik azok közé, akik gyakran beszélne a magánéletéről, de felesége, Viki olyan bejegyzést is közzétett az Instagramon, ami arra utal, hogy valami nem stimmel köztük. A pletykák nem hagytak alább, ami érthető, hiszen  még nyáron is többször posztolt házaspár, azonban soha nem azonos helyszínről.

Viki és Balázs most viszont úgy fest igyekszik megcáfolni a szóbeszédet, hiszen a napokban családostul utaztak el a Maldív-szigetekre, ahonnan többször is posztoltak. Persze a tévés a humorát sem felejtette el becsomagolni a bőröndbe.  Egy videót tett közzé, Instagram-oldalára, amint az esőben "élvezi" a szabadságot.

Nekem nem az idő mondja meg mikor nyaralok!

– írta a posztban Balázs.

Természetesen a rajongókat és a barátokat is megihlette a jópofa bejegyzés, többek között Curtis, és Hajdú Péter is reagált rá. A lényeg mégis az, hogy úgy tűnik, megnyugodhatnak a rajongók a rádiós és párja egy helyen, közösen pihennek. 

 

Jó képű férfivel bulizott a Szigeten

Korábban Balázs felesége, Vikit a 2023-as Sziget Fesztivál utolsó napján egy jóképű férfi oldalán kapták lencsevégre. A képet maga Viktória osztotta meg a közösségi oldalán 24 órán át látható történetében. Ám gyorsan tisztázta is a dolgot.

"23 éves barátság, és 20 éves munkakapcsolat. Mielőtt még valaki kombinálna" – írta Balázs szerelme, hogy ezzel is elébe menjen a pletykáknak.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás