Háromszázmillióért árusítja álomotthonát Sebestyén Balázs





Egyre több sztár válik meg luxusingatlanjától.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.10.15.
Módosítva: 2023.10.15.
Sebestyén Balázs pénz ház

Alig több mint egy hete számoltunk be róla, hogy 50 millióért árulják Zámbó Jimmy egykori nyaralóját, ahol a legendás zenész a külvilágtól elszigetelten írta dalait. Most ennek a hatszorosáért került fel az eladó ingatlanok közé Sebestyén Balázs diósdi álomotthona.

Fotó: Pixabay

A rádiós tizennégy évvel ezelőtt, akkori áron százmillió forintért vette meg a négyszobás, kétszintes, 360 négyzetméteres, medencés luxusházat, amikor a nagyobbik fia, Benett született – írja a Világgazdaság. A hirdetési oldalon közzétett fotók alapján valóban rá lehet ismerni Balázsék otthonára, hiszen meghitt családi képek díszítik a falakat, illetve felesége, Viki is posztolt korábban egy-egy olyan helyről, amely beazonosítható az épület. 

A sztárok lakóhelyei sok tízezer érdeklődőt vonzanak, olyanokat is, akiknek nincs komoly vételi szándékuk, egyszerűen csak látni szeretnék, hol élt és dolgozott rajongott alkotójuk. Gáspár Győző salgótarjáni házától néhány éve szinte felrobbant a legnagyobb hazai ingatlanhirdetési oldal, annyian voltak kíváncsiak rá.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás