Cinthya Dictator hűségtesztre küldené a párját: „Neked mi számít hűtlenségnek?”





Cinthy Dictatortól megtudhatok, párjának és neki mit jelent a hűség.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.07.
Molnár Tamás Cinthya Dictator Tápai Andi hűségteszt

Nemrég vadonatúj, saját gyártású reality-vel jelentkezett a Viasat3. A Szingli vagy svindli minden, csak nem egy átlagos társkereső műsor. A főszereplő nem mellesleg Tápai Szabina testvére, Tápai Andi, aki 10 sráccal költözött be egy villába, hogy megtalálja a szerelmet, ezzel együtt pedig elvigye a 20 millió forintos fődíjat. A hódítók fele azonban hazudik, ugyanis titokban foglalt a szívük. Ezt a „főhősnő" előtt titokban tartják, akinek a műsor folyamán kell eldönteni, ki lehet az a srác, aki szingli. Ha rosszul választ, azaz egy olyan férfi mellett teszi le a voksát, akinek van kapcsolata, akkor Andi üres kézzel mehet haza, és a párocska nyeri a pénzt. Sosem lehet tudni, ki mond igazat, és ki hazudik, éppen ettől olyan érdekes és izgalmas ez a műsor, melynek a műsorvezetője Liptai Claudia.

Cinthya valóságos kérdéssorozattal bombázta Tomit. (Fotó: Máté Krisztián)

Pont ez ihlette meg Cinthya Dictatort és szerelmét, Molnár Tamást egy kis videóra, melyben a fotóművész kész kérdéssorozattal bombázta párját. Így derült ki az is, hogy a fiatal nő egy hűségtesztre küldené Tomit.

Neked mi számít hűtlenségnek? Szexi fotó küldése, pornónézés, pénzért engednéd-e, hogy a párod eljátssza, hogy szingli egy tévéműsor kedvéért?” – ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel bombázta pártját, de még tudta fokozni.

Egyébként vannak nyitott kapcsolatok, és lehet, hogy ezekbe ez belefér.

„Meddig mehetne el a párod a műsorban? Flört, érintés, összebújás, csók, szex. Lenne-e olyan összeg, amiért a párod lefeküdhetne valakivel. Ha igen, akkor mennyi az a pénz?” – sorolta Cinthya, aki megdöbbentő témát is felhozott.

Tomi egy évvel ezelőtt jegyezte el szerelmét (Fotó: Szabolcs László)

Képzeld el, van egy hűségteszt, gondoltam, kitölthetnénk mi is” – fűzte hozzá.

Tomi gyakorlatilag minden kérdésre nemleges választ adott, és végül Cinthya is elárulta, maximálisan egyetért szerelmével.

A kedves kis videó azonnal követőik kedvencévé vált. Reklám ide vagy oda, a vicces évődés akár egy humoros posztnak is felfogható, melyre csak úgy záporoztak a pozitív üzenetek.

„Kész! 🤭 Ezen jót nevettem. 😂 Mintha magam, meg a férjem hallottam volna.” 🤣🤣🤣 – írja egyikük.

„👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Cukik vagytok és édesek. Vigyázzatok egymásra és a szerelmetekre. Oly zord és számító a világunk” – fejtette ki véleményét egy rajongó.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás