RETRO RÁDIÓ

Teljesen kiakadt Cinthya Dictator Terézvárosra: „Életveszélyes ez a kerület!”

Cinthya Dictátornak nem fér a fejébe, a kerület vezetői miért nem orvosolják a problémát.Megosztás
Szerző: Doris
2023.06.06. 10:30
Cinthya Dictator bérház Molnár Tamás Budapest

Roppant veszélyes, és egyben felháborító jelenségre hívta fel a figyelmet Cinthya Dictator! Az extravagáns fotóművész a hétvégén Budapest belvárosában, egészen pontosan a VI. kerületben sétált, amikor arra lett figyelmes, hogy az egyik régi bérház fala vállalhatatlan állapotban van, sorra omlanak le róla a téglák. Amikor Cinthya arra járt, már több darab is hevert a járdán, ahol naponta rengetegen elhaladnak, teljesen gyanútlanul. Belegondolni is rettenetes, mi történne, ha egy mit sem sejtő járókelőt fejbe találna egy tégla, aminek a súlya átlagosan 3-3,5 kiló!

Cinthya mélységesen felháborodott a kerületben uralkodó állapoton Fotó: Szabolcs László

„Életveszélyes ez a kerület! Szinte naponta találkozom omló házfalakkal, szörnyű állapotban lévő házakkal, miközben itt a kerületben inkább azzal foglalkoznak, hogy minél több legyen a biciklitároló vagy rollerállomás. Semmi bajom a bringásokkal, nem arról van szó, de a fontossági sorrenddel egyáltalán nem értek egyet. Meg kell valakinek halnia ahhoz, hogy ezt komolyan vegyék?” – háborgott a feltűnő külsejű híresség, teljes joggal.
 

Gyerekek is szaladgáltak a veszélyes utcában

Cinthya azt is elmesélte, hogy bár egy szalaggal körbe van kerítve a veszélyes terület, ez gyakorlatilag nem segít semmit, ráadásul egyik nap a párjának, az énekes Molnár Tominak kellett visszaraknia a veszélyt jelző szalagokat.

„Egyik nap még a szalagok sem voltak a helyükön, valaki elvitte őket, a kedvesem tette vissza. Ráadásul ott szaladgált két kisgyerek a szülőkkel, nézni is rossz volt. Én már inkább az út közepén megyek, az is biztonságosabb, mint a járda. Mindenkinek azt javaslom, hogy nézze meg, mi van felette ha arra sétál, mert valóban életveszélyes” – figyelmeztetett a híresség, aki bízik benne, hogy minél hamarabb megoldás születik erre a problémára, és a VI. kerület vezetése végre komolyan veszi az ott lakók testi épségét veszélyeztető kérdést. 

Még mielőtt nagy baj történne.

 

Ezt nem kellene valakinek sürgősen megcsinálnia, még mielőtt valaki meghal?!

– tette fel a kérdést Cinthya a videójában.

 

Az Operett táncosára ráomlott a házfal

Az egész országot megrázta, amikor tavaly nyáron ugyanebben a kerületben egy bérház fala ráomlott az Operettszínház egyik fiatal balerinájára, Nikolettre, aki párjával, Benjaminnal épp a színház felé sétált, amikor megtörtént a baj. A Jókai utcában, egy társasház tetőterében új lakásokat alakítottak ki, és valakinek a katasztrofális hibájából adódóan kőtörmelékek zuhantak a mélybe. Épp akkor, amikor a szerelmesek arra sétáltak. Nikit életveszélyes állapotban szállították kórházba. Azóta sokat javult az állapota, magához tért, Benjamin pedig megkérte a kezét egy rehabilitációs intézetben. A Bors áprilisban megbízható forrásból megtudta: a táncos továbbra sem hajlandó elfogadni, amit az orvosok valószínűnek tartanak, hogy sosem térhet vissza a színpadra. Hisz a felépülésében. Ugyanakkor csak egy rendkívül szűk körrel tartja a kapcsolatot, még a közeli barátainak sem veszi fel a telefont.


 

 

Ezeket olvastad már?
Balin is gazdasszonynak állt Horváth Éva

Balin is gazdasszonynak állt Horváth Éva

Tóth Andival rémes dolog történt, most mindenkit figyelmeztet

Tóth Andival rémes dolog történt, most mindenkit figyelmeztet

Elon Musk mindenkit sokkolt a döntésével: bejelentést tett a Twitterről

Elon Musk mindenkit sokkolt a döntésével: bejelentést tett a Twitterről

Hoppá: Lékai-Kiss Ramóna kényeztetésre vágyott, de nem a férjétől

Hoppá: Lékai-Kiss Ramóna kényeztetésre vágyott, de nem a férjétől

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás