„Olasz vagyok, háromszor is sziesztázok” – meglepő dolgokat árult el Tina és Emilio





Lelepleztük Emilióék hosszú házasságának intim titkait. A Bors olyan részteleket tudott meg a páros magánéletéből, melyekről eddig a hírességek soha nem beszéltek.



Megosztás
Szerző: EVE
Létrehozva: 2023.09.24.
Módosítva: 2023.09.24.
házaspár Emilió Emilió Tina titok

Emilio és Tina már több mint 1 évtizedes házasságot tudhat maga mögött, ez idő alatt jól megismerték egymást. Fontos kérdésekben egyet is értenek, ám a hétköznapi életükkel kapcsolatban igencsak máshogyan gondolkoznak. Szinte lehetetlen volt olyan kérdést feltenni a párosnak, amin ne vesztek volna össze. 

Emilio és Tina már több mint tíz éve boldog pár – Fotó: Keresztesi Balázs

Olaszosan élnek

Vegyük például, hogy Emilio szerint a felesége nagyon szeret tétlenkedni. Tina viszont úgy véli, a férje álló helyzetben is képes bealudni, és háromszor is megpihen egy nap.

Én olasz vagyok, háromszor is sziesztázok egy nap!

– mondta büszkén a „ki a lustább” kérdésre Emilio. Tina ezt azonban nem hagyhatta annyiban, és elmesélte, hogy valójában Emil nagyon rendetlen, és folyton pakolni kell utána. 

– Akárhányszor is vizet iszol, mindig újat veszel elő! Nem győzök egész nap pakolni utánad! 24 órából 26-ot pakolok, meg mosok, meg takarítok, akkor ki a lusta? – mondta a férje fejére olvasva az egyre csinosabb Tina, aki mostanában rengeteget fogyott. Mégis, ha arról van szó, hogy ki tölt el több időt a fürdőszobában önmaga tükörképét szemlélve, egyértelmű volt a válasz:

– Emilio rengeteget van a fürdőszobában, főleg, ha telefont is visz magával. Ha valahová el kell indulni, az tuti, hogy Emil miatt késünk el. Míg én elkészítem az egész családot, és magam is, Emil még mindig nincs kész... – mesélte nem kevés éllel a hangjában Tina.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás