Nagy a baj: betegségéről vallott Britney Spears





Britney Spears betegsége gyógyíthatatlan!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.09.21.
Módosítva: 2023.09.21.
britney spears betegség vallomás

Aki követi az énekesnő életét, de most legfőképp az Instagram-oldalára gondolunk, akkor annak feltűnhetett, hogy Britney-vel nincs minden rendben, a feltöltött tartalmain jól látszik, hogy egy ideje megváltozott az arca, a szemei is cseppet furák. 

A life.hu szúrta ki, hogy Britney Spears az egyik bejegyzésében arról beszélt, hogy komoly betegségben szenved, amire nincs gyógymód. Az énekesnőnek visszafordíthatatlan idegkárosodása van. 

Britney Spears
Fotó: Collection ChristopheL via AFP

„Idegkárosodást okozhat, ha nem jut elég oxigén az agyadba... az agy szó szerint leáll, bla-bla-bla, régi történet... , amikor ott voltam azon a helyen, nem vettem levegőt... az idegkárosodás a test egyes részeit elzsibbasztja” – írta sejtelmesen Britney. Elárulta, teste jobb oldala károsodott és hetente háromszor ébred arra, hogy a keze el van zsibbadva, a fájdalom pedig a halántékában a legerősebb.

Sokaknak feltűnhetett, hogy az énekesnő oldala szinte csak olyan tartalmakkal van tele, amin táncol, szerinte ez az a mozgás, ami segít neki a betegséget elviselhetőbbé tenni:

„Vicces, de amikor táncolok, nem érzem a fájdalmat” – mondta Britney, aki hozzátette, nem mozog úgy, mint egykor, de örül annak, hogy javulást tapasztal. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás