RETRO RÁDIÓ

„Mindenki megszólt, hogy milyen anya vagyok” – Papadimitriu Athina őszintén vallott a Trokán Péterrel való válásáról

A Jászai Mari-díjas és EMeRTon-díjas színésznő a Palikék Világa YouTube-csatorna Három igazság című műsorának volt a vendége, ahol a beszélgetés során mások mellett lányairól és válásról is mesélt.Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.09.27.
Papadimitriu Athina gyerekek válás Trokán Péter

Papadimitriu Athina meglepő őszinteséggel mesélt a magánéletéről, így azt is megosztotta a nézőkkel, hogy Trokán Péterrel való szakításuk után környezete sokáig rossz anyának tartotta, mert két idősebb gyereke, Trokán Anna és Trokán Nóra az apjukkal maradtak. Erre azonban nyomos oka volt a színésznőnek.

A színésznő őszintén vallott élete egyik legnehezebb időszakáról Fotó: Szabolcs László

Én mentem el, és azt mondtam: nem elég, hogy én borítok, még el is rángatom a gyereket az apjuktól, azért, mert én anya vagyok? Ő meg az apjuk! Én borítottam, és akkor tessék nekem szenvedni attól, hogy nincsenek velem a gyerekek. Nemhogy elmegyek, jól érzem magam, és még a gyerekeket is viszem, őt meg ott hagyom egyedül. Mindenki megszólt, hogy milyen anya vagyok, hogy ott hagyom a gyerekeket. Biztos, hogy igazuk is van, de én azt gondoltam, hogy az lett volna még gyilkosabb, hogy még gyerekeimet is viszem magammal, azon a címen, hogy én vagyok az anyjuk

– fejtette ki Athina, aki azt is elárulta, hogy volt kedves, Trokán Péter fantasztikus apa, ami nagyban segítette a helyzetét. 

Persze, könnyű volt nekem, mert Péter olyan fantasztikus volt, hogy soha egy rossz szót rólam nem mondott, soha nem tiltotta el a gyerekeket. Azt mondta, akkor jössz, amikor akarsz, csak kérlek ne ki-be, hanem hívj fel és beszéljük meg. Soha azt nem mondta, hogy ne gyere vagy nem adom a gyerekeket. A gyerekek akkor jöttek, amikor akartak, én akkor mentem, amikor akartam. Így persze könnyű is volt.

A színésznő azt is elárulta, hogy Anna és Nóra nem viselte túl jól, amikor megtudták, hogy édesanyjuk új kapcsolatából lesz egy kistestvérük.

Emlékszem, a fürdőszobában mondtam el nekik, az egyik jobbra sírt, a másik balra sírt. Azt tényleg nagyon nehéz volt elmondani

– emlékezett vissza Papadimitriu Athina, aki szerint lányai ennek ellenére ma már nagyon szeretik testvérüket, Magyar Elektrát. Azt viszont sajnálja, hogy legkisebb lányának a „Trokán-lányok” árnyékában kellett felnőnie. 

A teljes beszélgetést ITT lehet megnézni.

 

Ezeket olvastad már?
„Juj, de rossz helyen vagyok” – Aggódva videózták a golfozó Zámbó Krisztiánt

„Juj, de rossz helyen vagyok” – Aggódva videózták a golfozó Zámbó Krisztiánt

Kórházba került a Dancing sztárja

Kórházba került a Dancing sztárja

Itt a szenzációs bejelentés Sydney van den Boschtól: „Szeretném folytatni”

Itt a szenzációs bejelentés Sydney van den Boschtól: „Szeretném folytatni”

Betekintést engedett az életébe Széchenyi István ükunokája: így él a Sztárban Sztár leszek! versenyzője – videó

Betekintést engedett az életébe Széchenyi István ükunokája: így él a Sztárban Sztár leszek! versenyzője – videó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás