Megrázó részletek derültek ki a sorozatsztár halála előtti időszakról





Az Eufória stábja is mindent megtett annak érdekében, hogy a színész össze tudja szedni magát. Sajnos minden igyekezet kevésnek bizonyult.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.09.30.
drogtúladagolás halál rehabilitáció Angus Cloud

Mint kiderült, a július végén drogtúladagolásban elhunyt Angus Cloudot kétszer is rehabilitációra küldte az Eufória rendezője. "Senkinek nem engedtem, hogy lemondjon róla" - nyilatkozta Sam Levinson. Az első rehabilitációra az 1. és a 2. évad között került sor, miután Cloud rosszul lett Levinson irodájában. 

"A szemébe néztem, és tudtam, hogy nincs jól. Ugyanakkor voltam már ilyen helyzetekben, és elmondtam neki, hogy imádok vele dolgozni, meg hasonlók, de józannak kell lennie, mert számítok rá." Cloud ezután egy 30 napos fekvőbeteg-rehab programba került, amelyet az HBO fizetett, majd további három hónapig folytatta a járóbeteg-rehabilitációt. Levinson ezután is úgy érezte, hogy ez nem működik. „Mindig is éreztem, hogy nem akar annyira józan lenni, mint amennyire mi mindannyian szeretnénk ezt” – mondta az író és filmrendező. "Ez a függőség önpusztító oldala, és mindent felülmúl. De nem lehet lemondani az emberekről.”

Amikor Cloud visszaesett a 2. évad forgatása közben, Levinson ismét közbelépett. "Segítséget kell kérned, és most azonnal kell segítséget kapnod" - emlékezett vissza szavaira. „Az egyetlen dolog, amit tudtam, hogy szerette ezt a műsort készíteni. Szerette a stábot. Szerette a színészeket. És csak arra gondoltam, ha ez elmúlik, nem tudom, mi fog történni az életében" – nyilatkozta a rendező, aki a 2. évad után elmagyarázta a színésznek, hogy csak akkor tudnak együtt dolgozni, ha tiszta marad. Közös terveik a 3. évad kapcsán azonban már nem valósulhattak meg.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás