Kitört az Insta-háború, bikinis fotó alatt esnek egymásnak a celebtestvérek

Az idősebb nővér húga pikáns képe mellé biggyesztett be egy piszkálódó megjegyzést.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.09.10.
Módosítva: 2023.09.10.
Kardashian rivalizálás instagram celebtestvér

Lánytestvérek körében nem ritka a féltékeny rivalizálás, sokszor humoros formába öltöztetve zrikálják a nővérek húgaikat, húgok nővéreiket. Nincs ez másképp a világ egyik leghíresebb realitysztár családjában sem, a Kardashianoknál sem, akik részben épp erre a civódásra építették hírnevüket. Ezúttal a 27 éves Kendall Jenner friss fotóját trollkodta meg féltestvére, a 39 éves Khloe Kardashian – írja a Daily Mail.

 

Jenner két szexi fotót osztott meg magáról Instagram-oldalán: falatnyi, sötétkék bikiniben látható egy ház udvarában, kezében saját márkás tequilájával, miközben a kutyája hűségesen követi. Míg a rajongói nem győznek ámulni a fiatal nő csodálatos alakján, addig a kommentelők közt ki lehet szúrni a nővérét is – Kardashian azonban már messze nincs annyira lenyűgözve. „Fogd be, Kendall. Tudjuk... csodálatos vagy, és van egy csodálatos kutyád is” – írta az idősebb testvér.

Khloé kommentjére száznál is több válasz érkezett, a többséget szórakoztatta a két nővér játékos háborúja, de vannak, akik komoly problémákat sejtenek a háttérben, míg olyan kommentelő is akad, aki azt kéri, legalább a kutyát kíméljék a piszkálódásuk során.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás