Kitálalt egy orvos: Diána hercegné túlélhette volna a balesetét





Patológusa szerint Vilmos és Harry anyja még a mai napig velük lehetne.



Megosztás
Szerző: B.V.
Létrehozva: 2023.09.14.
Diana hercegné patológus baleset

Dr. Richard Sheperd a világ leghíresebb törvényszéki patológusa, aki már több mint 23 ezer holttestet vizsgált meg, köztük a „szívek királynőjét” Diána hercegnét. Ő végezte el a végzetes balesetet követően a test újraboncolását is, melyet hivatalos úton kértek tőle. 

Diana hercegné, AFP
Még ma is élhetne, ha beköti magát / Fotó: Lusa via AFP

A több mint két évtizede történt autóbalesetben az akkor 36 éves Diána mellett 42 éves szerelme, Dodi Fayed is életét vesztette, miután Mercedes típusú gépjárművük egy alagútban balesetet szenvedett Párizsban, 1997 augusztusában. A hírt követően, hogy Diána testét másodjára is boncolni fogják, rengeteg elmélet és új kérdés látott napvilágot. 

Azt kérdezték tőlem az emberek, hogy gyönyörű volt-e, békés, vagy épp terhes. Mindig odafigyeltem rá, hogy semmit ne mondjak róla a nyilvánosság előtt. Semmi olyat, ami még nem jelent meg róla. Patológiai szempontból azonban nem volt bizonyíték arra, hogy Diána állapotos lett volna.

– nyilatkozta Dr. Sepherd, utalva arra a pletykára, miszerint az elhunyt exkirályi családtag a baleset során várandós lett volna szerelmétől.  A patológus továbbá kijelentette, hogy a hercegné még ma is köztünk élne, ha bekötötte volna a biztonsági övét. Amennyiben nem hagyja ki ezt a kritikus lépést, amint beült a kocsiba, akkor megúszta volna egy törött karral maximum.

A tragédia hivatalos jelentések szerint azért történt meg, mert a paparazzik üldözni kezdték a hercegnét és szerelmét. A menekülés közben azonban a sofőrjük (akiről később, a nyomozást követően kiderült, hogy részeg volt) egy alagútban falnak csapódott. A baleset egyetlen túlélője a testőrük volt – írja a Mirror.





 





Ezeket olvastad már?
Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás