Szerelme újra oltár elé vezeti Csézyt





Az énekesnő a házassági évfordulójuk alkalmából árulta el, hogy férjével komoly elhatározásra jutottak.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.08.15.
Csézy szerelem házasság

Ahogy az újonnan szövődött párkapcsolatok esetében mondani szokás: megszerezni könnyű valakit, de megtartani nehéz, hiszen ebben a mai rohanó világban sokan vannak, akik nem együtt, hanem egymás mellett élnek, melynek következménye az elhidegülés és a válás. A sztárvilágban sajnos egyre több példát láthatunk erre, Csézy és férje azonban mindent megtesznek azért, hogy velük ez ne történhessen meg.

Nem unják egymás társaságát

Az énekesnő és a nála 18 évvel idősebb szerelme 12 esztendeje szerettek egymásba, s a napokban ünnepelték a 9. házassági évfordulójukat. Különösen odafigyelnek arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt, Csézy korábban az egyik legnépszerűbb reggeli műsorban elárulta, szerelmével minden szabadidejüket egymásra fordítják, ennek ellenére mégsem unják meg a másik társaságát. Ahogy akkor fogalmazott: még mindig megvan köztük a szikra és a varázs.

Elárulta, igyekszik úgy élni, hogy mindent belead, mivel nem szereti a középszerű dolgokat. Talán ezért is történhetett, hogy amikor a férjével kimondták egymásnak a boldogító igent, eldöntötték: a 10. házassági évfordulójukon megújítják az egymásnak tett fogadalmukat. Hogy miért jutottak erre az elhatározásra, azt az énekesnő az Instagram-oldalán árulta el.

„Ma 9 éve, amikor összeházasodtunk, megbeszéltük, hogy mivel későn kezdtük és kicsi az esély, hogy megérjük az aranylakodalmunkat (vagy emlékezni fogunk rá), ezért arra jutottunk, hogy a tizediken újra nagy ünnep lesz nálunk. Most már furcsának tűnik ez az elhatározásunk, mert egy pillanat alatt elrepült az idő. Azért mi egy év múlva megerősítjük fogadalmunkat a gyönyörű kertünkben!” írta esküvői fotójuk mellé a szépséges énekművész, aki imád kertészkedni és olykor büszkén mutatja meg a saját maga által megtermelt zöldségeket. A termények mellett szemet gyönyörködtető virágok is helyet kaptak, így kétség sem fér hozzá, hogy az otthonuk álomszép helyszínt biztosít majd a jövőre tartandó fogadalmuk helyszínének.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás