Korda György és Balázs Klári: „A házasság egy szövetség, amit nem árulhatsz el!”





A házaspár nem tudna egymás nélkül létezni. 44 éve élnek boldogan együtt, és még mindig úgy turbékolnak, akár egy gerlepár. Most legféltettebb titkaikat is elmesélték.



Megosztás
Szerző: EVE
Létrehozva: 2023.08.28.
Módosítva: 2023.08.28.
Gyuri bácsi Klárika szeretet harmónia

Tényleg létezik olyan, hogy két ember ennyire kiegészíti egymást, mint Balázs Klári és Korda György? Vajon mi kell ahhoz, hogy a szenvedély hosszú ideig kitartson, és úgy rajongjanak egymásért, mint ők ketten? Mikor a válások időszakát éljük, csodaszámba megy, ha két ember kitartóan szereti egymást. Két ikon, akik idestova 44 éve, hogy egymásra találtak, s akik egymás szavába vágva mondják: mit szeretnek a legjobban egymásban

Gyuri bácsi mindig fess, akár egy úriember, és úgy is viselkedik Fotó: Végh István

 

„Nincs olyan, hogy »én«, csak »mi« van”

Ritka az ilyen kapcsolat, mint a miénk. Leéltük az életünket együtt, így nálunk már nincs olyan, hogy »én«, csak »mi« van.

„A házasságuk alapja a szerelem, a feltétlen szeretet, a harmónia és a barátság. Az a helyzet, hogy minket baltával sem lehetne egymástól elválasztani!” – kezdte határozottan a telefon másik végén Gyuri Bácsi. A háttérben a kutyaugatás és baráti társaság hangja sem nyomta el a kedves hangját. Az ikonikus énekes is látja, hallja, hogy talán kissé mintha megszaporodtak volna a szakítások mostanság, de ítélkezni nem szeretne.

„Miután két egyforma ember sincs, így minden házasság is más és más. Talán a felgyorsult világunk miatt van ennyi válás, én még abból a fajtából való vagyok, aki azt gondolja, megéri a dolgokra időt szánni, mert sokszor javíthatók” 

– mondta lelkesen Korda György.

 

Szeretem az illatát, ahogy néz

Egy hatalmas, és szenvedélyes szerelemben találtak egymásra Gyuri bácsi Klárikával, ennek már majdnem fél évszázada, azonban még mindig „úgy” néznek egymásra, akár egy turbékoló gerlepár.

A szerelmünk elején kétféle utunk volt: a színpadtól az ágyig és vissza!

 – nevette el magát a művész, de hozzá tette, hogy valóban így volt, mi több, ma is ugyanolyan gyönyörűnek látja a feleségét, mint 44 éve.

Szeretem az illatát, ahogy néz, ahogy létezik körülöttem. Gondoskodik rólam, én pedig szeretem ezért – mondta hálásan és büszkén Gyuri bácsi.

Még mindig rajonganak egymásért Fotó: Végh István

 

„A házasság egy szövetség, amit nem árulhatsz el!”

Időközben a háttérzaj is elült, és Klárika is csatlakozott a beszélgetéshez.

Azt imádom, hogy érzem, hogy szeretve vagyok! Nem tudom, alig hallottam, miket mondott rólam Gyuri, de az én verziómat elmondhatom: a sors ajándékai vagyunk egymásnak, mindenben társak lettünk. Ezt meg is becsüljük mindketten, ezért nem múlik el a szenvedély a kapcsolatunkban – fűzte hozzá méltató szavait Klárika az eddigiekhez, de azt is hozzá tette, hogy mi az, ami nélkül nem tartanának ma itt.

Soha nem szabad elfelejteni, hogy a házasság egy szövetség, amit nem árulhatsz el! Körülöttünk soha sem voltak cirkuszok, ez nem véletlen

 – szögezte le Balázs Klári. Ekkor Gyuri bácsi a háttérből megosztotta utolsó gondolatát.

Ezt még írja bele legyen szíves: szeretem a feleségem minden porcikáját! A kislábujjától a feje búbjáig! – zárta le nevetve a beszélgetést Korda György végül.





 





Ezeket olvastad már?
36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

"Öt éve vagyok józan" – Anne Hathaway vallomása élete legnehezebb időszakáról

"Öt éve vagyok józan" – Anne Hathaway vallomása élete legnehezebb időszakáról

Varga Viktor szokatlan fogadalmat tett a nyárra

Varga Viktor szokatlan fogadalmat tett a nyárra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás