Hihetetlen! Csongrádi Kata gyalog tesz meg 200 kilométert





A hetven éves énekes-színésznő elképesztő vállalást tett: gyalogosan szeretne eljutni Firenzéből Assisibe. Az úgynevezett "Szent Ferenc út" egy zarándoklat lesz Kata életében, amire május óta edz.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.08.18.
Csongrádi Kata életút Camino zarándokút Assisi Szent Ferenc

Csongrádi Katától megszokhattuk, hogy a mindenkori életévét meghazudtoló energiákkal éli a mindennapjait. Énekel, új dalokat ad ki, klipet forgat, barátok lelkét ápolja, „zsezseg-pezseg”, vagyis ezer fokon ég. Az elképesztő energiákat szerinte az az elfogyhatatlan életszeretete táplálja, amelyet még akkor sem vesztett el, amikor komoly egészségi problémái adódtak. 

Csongrádi Kata
Csongrádi Katán tényleg nem fog az idő (Fotó: Csongrádi Kata/Facebook)

Bár eddig nem beszéltem róla, de igen komoly problémákkal küzdöttem az elmúlt időszakban. Több súlyos betegségem is volt

 – mondta a Metropol megkeresésére, Csongrádi Kata. „Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen legyőztem a betegségeket, az orvosom teljesen gyógyultnak nyilvánított. Többek között ezt szeretném megünnepelni ezzel a caminóval, amire pénteken indulok.”

200 km gyalog 

Csongrádi Kata négy hónappal ezelőtt kezdte meg a felkészülést a nagy útra, és bár úgy érzi, hogy mindent megtett a siker érdekében, nem lehet biztos abban, hogy a kijelölt úton végig tud majd menni. 

Csongrádi Kata
Kata útra készen. Ha minden jól megy, 10 nap alatt teszi meg a távot (Fotó: Csongrádi Kata/Facebook)

„Május óta edzek, és bár késznek érzem magam, nem tudom, hogy menni fog-e! Majd meglátjuk. Erre valójában nem lehet felkészülni. Csoportosan megyünk, hatan vágunk neki az útnak. Ennek a zarándokútnak nincs célállomása, de elvezet valahova, esetünkben Assisibe. A zarándoklat egyfajta kiterjesztése a legfrissebb, Új sorsot teremtek című dalomnak is, melyhez az utunk során klipet forgatunk” – mesélte az énekesnő. 

Kata és társasága 10 nap alatt szeretné teljesíteni a távot. Természetesen mindvégig biztonságban lesznek, hiszen végig követi őket egy autó, így ha probléma adódik, azonnal ott lesz a segítség. 

Az úttal az a célom, hogy elengedjek minden terhet. Szeretnék eljutni abba a nyugalmi állapotba, amikor a létezésem egyetlen célja az, hogy szeretettel lehessek a világ összes teremtménye felé. 

 

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Pető Brúnó úgy flörtölt a kamerák előtt, hogy abba mindenki belepirult

Pető Brúnó úgy flörtölt a kamerák előtt, hogy abba mindenki belepirult

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás