Veszélyes vizek(b)en? Sztárok, akik félnek a víztől





Van köztük olyan, aki úgy általában retteg a víztől, más pedig a vízben élő élőlényektől, de olyan is akad, aki egyszerűen nem tud úszni, ezért retteg a víztől.



Megosztás
Szerző: EVE
Létrehozva: 2023.07.15.
Rihanna tengeri uborka Balaton úszás

Hiába, hogy itt a forró július, nem mindenki akar mégsem a vízben hűsölni.  A fóbiák számtalan formában képesek az emberből egyik pillanatról a másikra előjönni, így képesek megbénítani bárkit, legyen az férfi vagy nő, bátor vagy félős, civil vagy épp világsztár...

gyors víz folyó csónak motorcsónak hajó
Vízisíelő. Fotó: Peter Fazekas / Pexels

Nem teszi be a lábát a Balatonba a „magyar James Bond”

Több, mint 20 évvel ezelőtt ejtette rabul Kautczky Armad szívét a Balaton. Balatoni nyaralójából a kilátás is pazar. Ám, hiába a tó közelsége, a színművész mégsem megy bele a magyar tengerbe.

"Nem megyek bele a Balatonba, szorongok tőle. Úsztam már benne, a Dunában és a Tiszában is, de mindig rossz érzéssel, bizonytalansággal töltött el. Egyszerűen nyomaszt, hogy nem tudhatom, mire lépek, hová lépek, kire, milyen állatra. Ha sikerül eljutni a tengerhez, mindig nagyon boldog vagyok, mert ott sok méter mélyre lelátok a víz alá."

 A Balaton egy plátói szerelem

 – vallotta be lapunknak korábban a „magyar 007-es ügynök”.

Imádja a Balaton látványát, de nem megy bele a vízbe a 007-es ügynök magyar hangja. Fotó: BORS BALINT FEJER

 

„A belvárosban nem volt uszoda...”

A világhírű színész, Will Smith tíz éve vallott először arról, hogy sosem tanult meg úszni. Elmondása szerint Philadelphia belvárosában nőtt fel, ahol nem volt sok uszoda, így sosem volt lehetősége elsajátítani ezt a tudást, amit azóta is szégyell.

Nem tanították meg úszni Will Smith-t. Fotó: TheImageDirect.com / NORTHFOTO

 

Egy tengeriuborka csípte meg

Nem csodálkoznánk, ha Heatlie Dávid a történtek után soha többé nem akarna tengert látni: Csepregi Éva és fia nemrégiben tettek látogatást a Maldív-szigeteken. Egyik nap mindannyian úsztak az óceán „habjaiban” és egyszer csak Dávid felsikított! Ekkor még nem tudták, vajon mi lehetett az oka, de rémülten kirohantak a vízből mindannyian.

Mint kiderült, egy tengeriuborka csípte meg mindkét lábát!

"Olyan furcsa hálót lövellt ki Dávidra, mintha egy ragadós pókhálóba gabalyodott volna, alig tudtuk leszedegetni róla! Arról nem is beszélve, hogy fájt is egy ideig a csípések helye...” – részletezte a Neoton Família énekesnője a baleset körülményeit.

Dávid azóta is szereti az óceánt, nem tántorítja el az úszástól semmi. Fotó: tv2

 

Vízimentőt játszott, de úszni sem tud

A színésznőt, Carmen Elctra-t a Baywatch című sorozatban ismerte meg a világ, ahol vízimentőt alakított, így egészen meglepő, hogy nem is tud úszni. 2022-ben beszélt arról, hogy a tánctudására támaszkodott, hogy hitelesen el tudja játszani a szerepét. Azonban máig imádja a sorozatot és nem is olyan rég éppen nosztalgiázott egy videómontázzsal a szép emlékeiről.

 

Jobb, ha bele sem megy!

Állítólag egy gyermekkori traumája után, Taylor Swift annyira fél a tengerisünöktől, hogy inkább bele sem megy miattuk a vízbe. A világsztár nem tudja leküzdeni az élőlény iránt érzett fóbiáját, így inkább messziről elkerüli a vizet.

FOX's Teen Choice Awards 2019 - Social Ready Content
Swift szörfözne, de nem mer... Fotó: KEVIN WINTER / AFP

 

Pánikrohamot is kapott

Hiába, hogy az afroamerikai énekesnő, Rihanna az Atlanti-óceán egyik szigetén nőtt fel, mégsem úszik a gyönyörű, kéklő vízben: állítólag azért nem, mert fél a halaktól, és az egyéb tengeri élőlényektől.

Rettenetesen undorodom a tengeri kütyüktől. Egyszer, amikor a vízben voltam, bepánikoltam.

 "Barbadoson olyan kristálytiszta a víz, hogy látom a lábfejem - észrevettem, hogy sok apró halacska úszik a lábam körül és pánikrohamot kaptam. Ledermedtem és ki kellett vinniük a vízből, mert mozdulni sem bírtam.”

EXC - RIHANNA IN BARBADOS
Úszni nem fog, de napozni szeret a tengerparton is Rihanna. Fotó: SHANICE KING-ISLAND PAPS/XPOSUREPHOTOS.COM / NORTHFOTO

 





 





Ezeket olvastad már?
Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás