Szomorú előzményei voltak Sinead O’Connor halálának





Az énekesnő a gyász után már sosem tudott boldog lenni.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.07.28.
Sinead O'Connor veszteség tragédia gyász vallomás

Tragikusan fiatalon 56 évesen elhunyt Sinead O’Connor világhírű énekesnő. Az első sokkból még alig ocsúdtak fel a rajongók világszerte, egyre több információ kerül napvilágra a halálesettel kapcsolatban. A halálának oka egyelőre még mindig nem bizonyított, azonban az kiderült, hogy szívszorító utolsó bejegyzést írt a halálát megelőzően.

Sinead O'Connor
Az énekesnőt az egész világ gyászolja Fotó: Wikipédia

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, a tavalyi évben súlyos tragédia törte össze Sinead O’Connor szívét. A legidősebb fia, Shane ugyanis miután néhány napra eltűnt, már csak a holtteste került elő. Kiderült, hogy önkezűleg vetett véget az életének.

Azóta az énekesnő vigasztalhatatlanná vált, és ez vezethetett később a halálához is. Utolsó közösségimédia-bejegyzésében is a gyermekének üzent, egy évvel a halála után július 26-án. Egy közös képet posztolt a fiával és mellé érzelmes vallomást tett:

Ő volt életem szerelme, a lelkem lámpása. Azóta élőholtként, éjszakai lényként élek csak

– írta posztjában az énekesnő. 48 órán belül pedig életét veszítette ő is – szúrta ki a Mirror.

Korábban már kórházba került a fia elvesztése után, akkor öngyilkossággal fenyegetőzött.

Úgy döntöttem, követem a fiamat. Nincs értelme élni nélküle. Mindent, amihez hozzányúlok, tönkreteszek. Csak miatta maradtam. És most elment. Tönkretettem a családomat. A gyerekeim nem akarnak ismerni. Szar ember vagyok. És mindannyian csak azért tartotok kedvesnek, mert tudok énekelni. Nem vagyok az

  – írta korábban.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás