Szabadlábra helyezhetik Fekete Dávidot





Folytatódik a maratoni tárgyalás az énekes ügyében. Valamint a Fekete Dávid házi őrizetével kapcsolatban is döntést hoz a bíróság.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.06.
Módosítva: 2023.07.06.
Fekete Dávid Győri Járásbíróság tárgyalás

Harmadik, egyben utolsó napja tart az a meghallgatás a Győri Járásbíróságon, ahol tanúkat hallgatnak meg és bizonyítékokat vizsgálnak Fekete Dávid ügyében. 

Fekete Dávid a tárgyaláson Fotó:Bánkúti Sándor

Az egykori megasztárost több alkalommal vagyon ellen és egy alkalommal közbizalom ellen elkövetett nagy összegű csalással vádolják. A tárgyalási szünet előtti maratoni tárgyalás utolsó napján fogják az egykori megasztáros és ügyvédje kérelmét is elbírálni, hogy a későbbiekben szabadlábon védekezhessen. Fekete Dávid és dr. Kaposi Gergely két nap után bizakodva érkezett a tárgyalóterembe.

Ismételten tanú meghallgatásával kezdődött a tárgyalás, a vallomás után kérdéseket tesznek fel és bizonyítékok megtekintésével fog folytatódni. Valamint a Győri Járásbíróság határozatot hozhat az énekes házi őrizetének módosításával kapcsolatban.

Frissítés: A ma beidézett tanú saját szavaival tett vallomást, aki elmesélte, hogy korábban az élettársa adott Fekete Dávidnak nagyobb összeget. De a férfi csak egy autóeladás során került kapcsolatba az énekessel. Az elmondottak szerint nem fizette ki, de az egykori megasztáros kisebb összegeket eljuttatott a férfihoz, törlesztési szándékkal. Az ügy felderítésének érdekében először a bíróság, majd az ügyész, végül a védelem és Fekete Dávid is kérdezett a férfitól.

Izgalmas fordulatokkal folytatódott a tárgyalás! Beidézték a második tanút, akit már előzőekben kikérdezték. A hölgy elfogultsági bejelentéssel érkeztek Fekete Dávid ügyvédjével szemben, aki ugyanabban az irodában dolgozott, ahova a feljelentők is korábban fordultak. Ezért kényszer szünet miatt, megszakították a tárgyalást, amíg kivizsgálja az ügyészség az ügyet. Rövid szünet után folytatódott a tanúk kihallgatása, és a hang- és videófelvételek megtekintése az ügyben.

Módosították a házi őrizetet Győr közigazgatási területre kibővítettek, valamit a gyerekekért Lébénybe.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás