Fekete Dávid hálás, hogy sok időt tölthet a gyerekeivel





Nemcsak családja támogatásáért, de a rajongók segítségéért is hálás az egykori megasztáros. Örül, hogy ennyire megváltozott róla a kialakult kép.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2023.05.18.
fekete dávid család Változás jövő

Fekete Dávidot még 2021. májusában tartóztatták le és helyezték előzetes letartóztatásba. Végül 14 hónap után házi őrizetbe került át, ugyanis még folyik a per, amiben 322 millió forintos csalással vádolják. Az énekes a februári tárgyaláson tett tanúvallomása során igyekezett a felmerülő kérdéseket is tisztázni, és bebizonyítani ártatlanságát. Emellett lehetőséget kapott, hogy dolgozzon és a zenei karrierjét is beindíthassa újra.
 

Igyekszik újra feléleszteni zenei karrierjét – Fotó: Nagy Gábor

Munka mellett visszatért a zenéhez

Fekete Dávid jelenleg aktívan dolgozik azon, hogy élete darabkáit újra összeszedje. Korábban a Borsnak elmondta az ügyvédje, dr. Kaposi Gergely, hogy a munkahelyének hála szenvedélyének is hódolhat, ezzel lehetőséget kapott arra, hogy visszatérjen az énekléshez, és felvegye legújabb dalát.

„A vállalkozás marketingcélból együtt dolgozik egy zenei stúdióval is, ahol Dávid lehetőséget kapott, hogy felvegye a dalt. Így munkaidőben tudták megoldani, mint a cég munkavállalója” – tájékoztatott Dávid ügyvédje, aki azt is hozzátette: később egy videoklipet is szeretne készíteni hozzá az énekes.

Fekete Dávid hálás a rengeteg támogatásért

Most azonban maga az énekes mesélt arról, milyen érzés számára, hogy láthatóan javult a megítélése és a családi élete is sokkal nyugodtabb. A jövőbeli terveibe is beavatott. 

Örülök, hogy visszanyertem az emberek pozitív megítélését. Természetesen mindent megteszek annak érdekében, hogy ezt a bizalmat megtartsam, és megháláljam. A legfontosabbak még mindig a fiaim, csodálatos érzés, hogy apa lehetek és a két picit magamhoz ölelhetem. Hálás vagyok azért a rengeteg időért, amit velük tölthetek

– kezdte mosolyogva Dávid. Nemcsak közvetlen környezetétől, de az interneten, és a közösségi oldalakon is rengeteg biztató kommentet kap, sőt volt már arra is példa, hogy egyik rajongójával együtt énekeltek.

„Nagyon megtisztelő ez az érdeklődés irántam. Hálás vagyok a rajongóimnak is, hogy kitartottak mellettem. Igyekszem viszonozni a közönségem felé is ezt a temérdek biztatást és szeretetet. Visszaadni azt, amit én is kapok” – folytatta az énekes, aki azt is hozzátette: ez a legnagyobb motivációja a jövőben. „Mint azt korábban is említettük, jelenleg stúdiófelvétel alatt van az egyik új számom, és remélhetőleg nyártól már tudok személyesen is találkozni a közönséggel. Új dalokkal és videoklipekkel készülök a közeljövő kihívásaira” – mesélte izgatottan a Borsnak terveit Fekete Dávid.





 





Ezeket olvastad már?
Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás