Nem hagyja magát Köllő Babett: pert indít a rágalmazói ellen





Köllő Babett napok óta támadások kereszttüzében áll. Ezért komoly lépésre szánta el magát.



Megosztás
Szerző: Gábos Orsolya
Létrehozva: 2023.07.13.
Módosítva: 2023.07.13.
pletyka Szoboszlai Dominik Köllő Babet polgári per rágalmazás

Napok óta Köllő Babettel foglalkozik a sajtó egy mondvacsinált pletyka miatt. A színésznőnek érthető módon már elege van a róla terjengő hamis sztorikból, hiszen soha nem volt közte és Szoboszlai Dominik között semmi, sőt még csak nem is találkoztak.

Fotó: Markovics Gábor

Egy idő után elég

Vajon hogyan éli meg a színésznő az alaptalan pletykákat, amelyeknek komoly hatása is lehet a magán- és a szakmai életére?

„Annyira szürreális a sztori, hogy először röhögtem rajta, de amikor nyomtatott sajtóban látod, akkor már nem olyan vicces. Én saját magam miatt állok bele ebbe, mert egy idő után elég, egy idő után ezt már nem akarja kezelni az ember”  – nyilatkozta a Ripostnak.

Leírnak egy kitalált sztorit, egy kitalált szituációt egy olyan emberről, akivel életemben nem találkoztam, mi a következő, ha nem reagálok?

Sokan nem tudják, de a rágalmazásnak ezen a platformon is súlyos következményei lehetnek, mondta Babettnek az ügyvédje.

A névtelenség miatt azt gondolják, hogy következmények nélkül bármit meg lehet tenni. Az általános szerződési feltételekben foglaltak szerint senki nem állíthat hazugságot, mert az súlyos jogi következményeket vonhat maga után. Babett polgári pert kezdeményezhet és fog is. Az ismert színésznő szerint még pár hasonló történés kell ahhoz, hogy véget érjenek a rágalmazások és soha többé ne fordulhasson elő se vele, se mással. Déja vu érzés fogta el.

„Életemben először állok bele egy ilyen ügybe, volt már olyan, aminél egyszer nagyon elgondolkodtam, hogy lépni kéne. Megjelent, hogy nehezen dolgozom fel édesanyám halálát, a dolognak a furcsasága az volt, hogy anyám küldte át a cikket, hogy őt eltemették. Végül azért nem álltam bele, mert boldog voltam, hogy él az édesanyám.”

Keményen fel akar lépni a nevüket nem vállaló posztolók ellen, akik mindenféle következmények nélkül hazugságokat írnak róla. Az eredményekről pedig mindenkinek beszámol majd a közösségi média oldalain.

„El fogom mondani, hogy mire jutottam. Eljutottunk arra a pontra, hogy nem következmények nélküli világ a Reddit. IP-cím alapján ezeket az eseteket kinyomozzák és kiadják.”

A férje és a kollégái is támogatják

„Maximálisan támogatnak. Amikor még nem láttuk a sajtóban, akkor mosolygott a férjem, hogy ez mennyire szürreális. Nem gondoltam, hogy ember van, aki ezt elhiszi. A színészkollégák sem jutnak szóhoz.”





 





Ezeket olvastad már?
Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás