„Nagy örömmel tölt el”: fantasztikus hírt közölt Dolhai Attila imádott lányáról





Olyannyira tehetséges Luca, hogy édesapja még a jubileumi koncetjére is elhívta énekelni.



Megosztás
Szerző: EVE
Létrehozva: 2023.07.06.
életmű Mokka Vágó Zsuzsi Dolhai Attila

Jubileumi, életműkoncertet ad az elmúlt 20 évéből Dolhai Attila, melyben megidézi ikonikus szerepeit. A színes repertoárról és a részletekről a Mokkában mesélt a színész.

Dolhai Attila
A színész igazán büszke lehet mind a pályafutására, mind a családjára Fotó: Kallus György

„Nem volt könnyű összeválogatni azt a sok-sok szerepet az elmúlt húsz évből, melyeket a legfontosabbnak tartottam. Kiválogattuk azokat a dalokat, amelyek a legnagyobb sikereket hozták a daraboknak. Az is nagyon fontos feladatunk volt, hogy eldöntsük, kik legyenek a vendégek.”

Janza Kata, Vágó Zsuzsi, és a lányom, Dolhai Luca is emelik természetesen az este fényét

 – mesélte lelkesen a Jászai Mari-díjas színész, Dolhai Attila. Luca ugyanis úgy tűnik, édesapja nyomdokaiba lép, hiszen gyönyörűen énekel.

Én úgy érzem, a szerencse mindig nagyon kegyes volt hozzám a karrierem során.

„Luca már a Liszt Ferenc Zeneakadémiának a hallgatója, tehát nekünk például már vannak szakmai kérdések, amiket meg tudunk beszélni” – mesélt Dolhai, aki már többször fel is lépett a lányával egy-egy rendezvényen. 

Mindhárom lánya érdeklődik a művészetek iránt 

„Úgy vagyunk ezzel, hogy látunk sok nehézséget, de látunk sok örömet is ebben a szakmában. Nem akartam eltéríteni Luca lányomat soha erről a pályáról. Az, hogy követ engem a színpadra, nagy örömmel tölt el, de nem ő az egyetlen, hiszen mindegyikük érdeklődik a művészetek iránt: Emma gyönyörűen rajzol. Anna pedig táncol” – folytatta a büszke lányos apuka, aki a 20. éves életműkoncertjét a Margitszigeti Szabadtéri színpadon tartja július 20-án. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás