Marics Peti nem tudta kifizetni az ügyvédi számláit, le kellett dolgoznia az adósságát





A ValMar együttes frontemberéről kevesen tudják, hogy ha kell, akkor nem riad vissza a hétköznapi munkától sem. Egy, a városban terjengő pletyka szerint például szó nélkül ledolgozta azt a tartozását is, ami egy jogi ügy miatt szakadt a nyakába.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.07.24.
Marics Peti Bojtár ügyvéd tartozás

A nemrégiben koncert közben lábtörést szenvedő Marics Peti a hírek szerint egyre jobban van, a fiúk egyetlen koncertet sem mondtak le a baleset miatt, az országos turnéjuk megállíthatatlanul robog helyszínről helyszínre. A duó elképesztő sikere nyilvánvalóan nemcsak a fülbemászó slágereknek köszönhető, de annak is, hogy Valkusz Milán és Marics Peti sztárként és a civil életükben is szorgalmasak, terhelhetők, és emiatt nagyon szimpatikusak tudnak lenni. 

Valmar Valkusz Milán Marics Peti
A ValMar a népszerűsége csúcsára ért. Öt éve tervezték a fiúk, hogy a Budapest Park színpadán énekeljenek Fotó: Bertalan Ádám

Peres ügybe keveredett  

Marics Peti szimpatikus oldalát mi sem mutatja meg jobban, mint az az eset, amiről eddig sosem beszélt a nyilvánosság előtt. A Metropol értesülései szerint az énekes pár évvel ezelőtt peres ügybe keveredett. Hogy pontosan mi történt, azt a szemtanúk nem fejtették ki, de nem is az volt az érdekes, hanem a bonyodalom, ami a tárgyalások végén kerekedett. 

Marics Peti
Marics Peti törött lábbal sem hagyta ott a show-t (Fotó: Bertalan Ádám)

A tartozás ledolgozása 

Az énekes egy jó húzással az ország egyik legjobb ügyvédjét bízta meg a jogi védelmével, a döntésért pedig feltételezhetően azóta ezerszer hálát adott az égieknek, hiszen simán meg is nyerte az ügyet. Igen ám, de a jó ügyvéd, az bizony megkéri az árát, vagyis Marics Petinek egy tetemes számla érkezett, amit akkoriban nem tudott kifizetni. Lapunk információi szerint a jogász nem jött zavarba a fizetésképtelen ügyfél hírére, felajánlotta az akkor még szárnyait bontogató zenésznek, hogy dolgozza le a tartozását az ügyvédi irodánál. 

Peti nagyon aranyos volt, minden reggel pontosan érkezett, és tényleg igyekezett a kollégák kedvében járni

– emlékszik vissza az egyik alkalmi munkatársa.

Hogy végül az egész összeget ledolgozta vagy csak egy részét, azt nem tudom pontosan, arra azonban tisztán emlékszem, hogy egy idő után hajlamos lett összekeverni néhány fontos iratot, amitől nem volt boldog a vezetőség. Bár nem ő volt a »legélesebb kés a fiókban«, a légynek sem ártott, összességében mindenkinek kellemes élménye van róla

– tette hozzá az informátor. 

Marics Peti
Marics Peti ugyan néha összekevert egy-két papírt, de a jó szándéka megkérdőjelezhetetlen volt (Fotó: Bertalan Ádám)

Kerestük az ügyben Marics Petit, illetve a ValMar menedzserét is, aki rendkívül barátságtalan módon, a téma ismerete nélkül közölte, hogy a zenekar tagjai sem együtt, sem külön nem adnak interjút. Indokot nem mondott. Kár. Meg szerettük volna kérdezni, hogy Peti hogy érezte magát pót-ügyvédbojtárként, és arra is kíváncsiak lettük volna, hogy azóta előfordult olyan üzlet az életében, amit fizetés nélkül, a két kezével dolgozott le?

 





 





Ezeket olvastad már?
Pető Brúnó úgy flörtölt a kamerák előtt, hogy abba mindenki belepirult

Pető Brúnó úgy flörtölt a kamerák előtt, hogy abba mindenki belepirult

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás