Jákob Zoli új húzása: Elindítja a „Minden gyerek Ferrarija” nevű őrült projektjét





Az ország 36. leggazdagabb vállalkozója ismét egy extrém kalandba vág: az egyik ritkán használt százmilliós luxusautóját bocsátja használatra, kisgyerekeknek. A kocsi egy országos turné keretében járja a jövő héttől az országot, akinek pedig kedve van, az elmehet vele egy körre. Persze nem a kicsik vezetnek, a kormánynál profi mentőautósofőrök ülnek majd.



Megosztás
Szerző: Zs,
Létrehozva: 2023.07.22.
Jákob Zoltán gyerekeknek turné ingyenes Ferrari

A következő Nagy Ő-től megszokhattuk már, hogy szívesen valósít meg olyan extrém ötleteket, melyek a hétköznapi emberek fejében soha meg sem születhetnének. Ilyen volt Jákob Zoltán különleges céges partija például, amikor az alkalmazottait beültette a saját privát Jetjébe, és Rómába vitte kávézni a csapatot. 

Jákob Zoltán
Jákob Zoli nem aprózza el, ha ajándékozásról van szó Fotó: Jákob Zoltán 

Ferrari-élményt minden gyereknek! 

Jövő hét szerdán, vagyis július 26-án országos roadshow-ra indul Jákob Zoltán, a következő Nagy Ő. A dúsgazdag vállalkozó az egyik ritkán használt Ferrari sportautóját teszi ezzel közkinccsé, hiszen az ülhet bele és mehet egy profi sofőr társaságában egy kört, aki csak akar. A tervek szerint nyolc vidéki nagyvárosban lehet találkozni velük, az autókázásnak pedig egyetlen feltétele van: regisztrálni kell Jákob Zoli alapítványának honlapján. Itt. 

A résztvevők úgy számoljanak, hogy 10 perces köröket mennek majd az autóval. Azért ilyen viszonylag keveset, hogy mindenki sorra juthasson. 

Jákob Zoli
Ezzel az autóval lehet majd furikázni Fotó: jakobalapitvany.hu 

Profi sofőrök 

A kormánykeréknél a Metropol információi szerint profi mentőautósofőrök foglalnak majd helyet, az ő bérüket természetesen Jákob fizeti majd. A vállalkozótól megkérdeztük, hogy miért jutott ez a kezdeményezés eszébe.

Élénken él bennem annak a kisfiúnak a képe, aki az utcán ámulattal nézte az autócsodákat és közben arról álmodozott, hogy egyszer majd ő is beleülhet egy ilyenbe

 – mondta Jákob Zoli. – „Gyermekkoromban természetesen elképzelhetetlen volt, hogy ez összejöjjön, de gondoltam álmodozni lehet... Szerencsés vagyok, hogy viszonylag fiatalon összejött végül, és lett egy ilyen saját autóm. Azt szeretném elérni ezzel a kezdeményezéssel, hogy azok a kissrácok, akik bele akarnak ülni majd a kocsiba, őszinte mosollyal az arcukon szálljanak ki.”

Hogy a bőrükön érezzék, hogy igenis elérhető közelségben van bármilyen álom, csak meg kell dolgozni érte. A helyzet az, hogy a gyerekek őszinte mosolya mindennél fontosabb számomra. Feltölti a lelkemet. Az üzleti életben ugyanis ritkán látni őszinte mosolyt... 

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Hilda és Enci után Andris újabb nő telefonszámát gyűjtötte be

Házasság első látásra: Hilda és Enci után Andris újabb nő telefonszámát gyűjtötte be

"Azt hiszem, lesz mit mesélnünk" - sejtelmesen üzent az Ázsia Expressz forgatásáról hazatérő Cserpes Laura

"Azt hiszem, lesz mit mesélnünk" - sejtelmesen üzent az Ázsia Expressz forgatásáról hazatérő Cserpes Laura

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás