Fokozódik a szerelmi história... Opitz Barbi újra szerelembe eshetett?

Nehéz kiigazodni az énekesnő szerelmi életén...



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.07.18.
szerelem opitz barbi Botrány (sorozat)

Opitz Barbi és Serleg Albert viharos szerelmét nem könnyű követni, a kapcsolatukról itt írtunk bővebben. A napokban új fordulatot vett a románc, az énekesnő szakított kedvesével, aztán hirtelen meggondolta magát és újra minden a régi lett, kibékültek és ismét óriási a szerelem a sonkádi lány és Albert között. 

Itt az újabb fordulat

A Ripost szúrta ki, hogy Serleg Albert TikTokjának legutóbbi videójában közös fotón szerepel Barbival – amin szerelmesen ölelkezve láthatjuk őket – a videó alá az énekesnő hangja van vágva, amint egy új dalt énekel.

Opitz Barbi és kedvese Serleg Albert Forrás: TikTok.

Ott leszek, ahol a nap majd néha felkel,

Ott, ahol pirkadatik,

Ott írok neked verset,

Ahol a lélek megnyugszik.

Nem kell, hogy megkeress engem,

Az angyalok vigyáznak rám

Egyértelmű volt, hogy a rövid dalszöveget Barbi írta Alberthez, amit a Blikk meg is írt. Kiderült, hogy ez az információ téves, mert a sorokat – meglepő módon – Albert írta a szerelméhez. A fiatal fiú ezekkel a sorokkal megmutatta romantikus oldalát, amit  már egy ideje a felkapott énekesnő is állít –írja a lap.

Fotó: Opitz Barbi Instagram

„Hahó, nem én írtam a dalt, hanem a párom írta, akire nagyon büszke vagyok. Nagyon szeretjük ezt a dalt, én pedig felénekeltem. Úgyhogy mielőtt ilyen téves információval rukkoltok elő, nyugodtan kérdezzetek, nem is tudjátok mi van, de azért írtok mindenfélét” –  fűzte a hírhez meglehetősen indulatosan, az X-Faktor 2016-os győztese.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás