Elválik a két királyi páros útja: most kiderül, ki jön ki győztesen





Hamarosan olyan események következnek, amelyek felboríthatják az erőviszonyokat III. Károly király és Vilmos herceg között.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.21.
botrány III. Károly királyi család Vilmos herceg

III. Károly király és Vilmos herceg kapcsolata kiválónak mondható, ám a rajongóknak most dönteniük kell, hogy ki mellé állnak, melyik rangos programra helyezik a hangsúlyt, ugyanis nemsokára különböző fontos események várnak a királyi családra ugyan azon a napon, de egészen máshol.

Vilmos és Katalin, család
Kérdéses, hogy az uralkodó vagy Vilmos herceg és Katalin hercegné kapja-e a nagyobb figyelmet 
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

November 7-én két jelentős dologra is sor kerül, ami nagyon megosztja majd a rajongók figyelmét. Daniela Elser elárulta, hogy hamarosan megtartják a király első állami megnyitóját a Parlamentben, ezt az eseményt csütörtök este (július 20-án) is megerősítették. A másik pedig Vilmos herceg és Kate Middleton szingapúri útja lesz, ahol az Earthshot-díj átadóján vesznek részt.

Rossz hír az uralkodó számára, hogy Daniela úgy véli, hogy a világ szeme nem a király programjára, hanem sokkal inkább a szingapúri eseményekre fog fókuszálni. A szakértő ezután kifejtette, hogy ezt miért gondolja így:

Kérdezd meg magadtól, ha újságíró vagy szerkesztő lennél, milyen képet szeretnél használni egy cikknél: egy fotót III. Károly királyról, amint halálosan komoly és pirospozsgás arccal néz, miközben Kamilla szemében az enyhén üres pillantás...

– tette fel a kérdést Daniela majd így folytatta:

Vagy egy gyönyörű felvétel a hercegről és a hercegnőről, akik közül az utóbbi mindig csodálatosan és elbűvölően néz ki?” – mondta a szakértő.

Daniela hozzátette, hogy a dolgokban egyik fél sem hibáztatható, csak a születési sorrend okolható érte. Viszont ez a pillanat sorsfordító lehet Vilmos számára, hogy „legyőzze” édesapját.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás