„Élem a szingli nők vagány hétköznapjait” – Xantus Barbara nem szomorkodik szerelem nélkül sem





Xantus Barbara jó ideje éli a szinglik életét, de csöppet sem bánja, mert így sem magányos. Gyerekei sem foglalják le minden percét, felnőttek, és ők is a művészvilágban találták meg a helyüket.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2023.07.31.
Xantus Barbara szingli boldogság egyedüllét

Xantus Barbara két évvel ezelőtt szakított szerelmével, azóta főleg a munkára koncentrál.

„Most nagyon színésznő vagyok”

Rengeteget dolgozik, ezért idén a nyaralásra sem lesz ideje. A mindig mosolygós színésznő jól érzi magát a bőrében, sosem unatkozik: jön-megy a világban.

Kiválóan vagyok, dolgosan telnek az év legmelegebb napjai.

„Szeptember közepéig biztosan nem fogunk üdülni, hiszen addig megy a munka ezerrel. Akkor lesz egy erdélyi turné, utána lesz egy kis szabadidőm, és talán elmegyünk nyaralni. Viszont akkor sem esünk majd pánikba, ha ez kimarad az idén. Valahol most jó ez így, a pandémiás időszak ugyanis kiéheztetett a sikerre, ahogy szinte minden kollégát. Most nagyon színésznő vagyok” – mesélte boldogan a Star magazinnak Xantus Barbara.

Xantus Barbara
Dolgosan telnek a mindennapjai Fotó: Németh András Péter

„Már mindkét gyerekem felnőtt”

Bár a magánéletéről, a családjáról ritkán beszél, most mégis kivételt tett, és elárulta, gyermekei is a művészvilágban találták meg a helyüket: Panni forgatókönyvírással foglalkozik, Balázs pedig zenész.

„Szinte hihetetlen, de már mindkét gyerekem felnőtt: a lányom, Panni huszonöt, a fiam, Balázs pedig már húszéves. Mindketten egyetemisták. Balázs zenél, Panni pedig forgatókönyveket ír, ő már a mesterképzésre készül”árulta el a magazinnak a színésznő.

„Nagyon jól vagyok a bőrömben, jövök-megyek a világban. Aranyos emberekkel találkozom, és mindenféle kötelezettség nélkül, boldogan élek. Élem a szingli nők vagány hétköznapjait” – mondta nevetve Barbara.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás