RETRO RÁDIÓ

Nagy öröm érte Xantus Barbarát, mutatjuk mi!





Az 53 éves színésznő már mindkét oltásán túl van, és nagyon örül, hogy a számok is azt mutatják, hogy lassan kijutunk a járványból.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.09.
A nap öröme

Nehéz hónapokon van túl Xantus Barbara, hiszen ahogy sokakat, őt is megviselte lelkileg a járványhelyzet. Ráadásul a színháztól is el kellett búcsúznia egy időre, alkalmi munkát vállalt, hogy a kiesett bevételeit pótolhassa. Többek között ezért is érezte fontosnak, hogy beadassa magának a koronavírus elleni védőoltást. Már mindkét dózist megkapta, az élete pedig szépen lassan visszatért a régi kerékvágásba.

Hőemelkedése volt

– Én már mindkét oltásomon túl vagyok, Modernát kaptam. Azóta is teljesen jól vagyok, nem tapasztaltam mellékhatásokat. Csupán a második oltásom után volt egy kicsi hőemelkedésem, de az említésre sem méltó, úgyhogy ettől nem kell félni. Jó látni, hogy sokaknak megjött az oltakozási kedve.

Végre újra teljes az élete Barbarának (Fotó: Metropol/Máté Krisztián)

Ne habozzunk!

Én azt tanácsolom, hogy aki szeretné az oltást, ne habozzon beadatni. Végre szépen lassan minden visszatérhet a régi kerékvágásba. Szerintem ezt nagyon sokan vártuk már – kezdte Barbara, aki már ismét az eredeti szakmájában dolgozik. Elkezdődtek a forgatások és a színházakban a próbák, előadások.

Hangja buktatta le

A színésznőt tavaly az egyik pesti plázában fotózta le a Ripost munkatársa. Barbara kénytelen volt másodállást vállalni, hiszen a színházak zárva tartottak. Így jött az ötlet, hogy maszkot fog árulni. Ezzel egyszerre két legyet ütött egy csapásra, hiszen nemcsak pénzt keresett, de olyan terméket árult, amiben maga is hisz. A kíváncsi tekintetek persze így sem kerülték el, bár maszk mögé bújt, hangját sokan felismerték.

– Nagyon sokat tanultam az elmúlt időszakban, máshogy látom a világot. Az ember nem is gondolná, de sok mindenre megtanított a maszkárusítás is. Folyamatosan talpon kellett lenni, megterhelő fizikailag. Ennek ellenére örülök, hogy megragadtam ezt a lehetőséget is, mert akkor el voltam veszve.





Ezeket olvastad már?
Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás