Bővült Kollányi Zsuzsiék családja, meg is mutatta az új jövevényt





Újabb kisfiú érkezett a családba, Zsuzsit ma már négy „férfi” veszi körül otthonában.



Megosztás
Szerző: EVE
Létrehozva: 2023.07.04.
Kollányi Zsuzsi kutyus gyerek

Háromgyermekes édesanyának lenni mindenképpen nagy vállalás. Amennyiben a három gyermek mellé még egy csaknem újszülött kutyababát is bevállal az ember lánya, az már-már vakmerőségnek tűnik. Valójában ezt Kollányi Zsuzsi sem gondolja másképpen, de mégis bátor lépésre szánta el magát.

A bevállalós anyuka most még egy kutyababát is magához vett (Fotó: Ripost)

Kulacsot máris mindenki imádja

Zsuzsi úgy érzi, most eljött a pillanat, hogy megmutassa legújabb családtagjukat: a havannai pincs Kulacsot. 

„Szóval bemutatom Nektek az új családtagunkat, Kulacsot az új otthonunkban! Igen, három kicsi gyerekem van, és vettem egy kutyát! Őrültség? Lehet. De amit eddig logikusnak éreztem vagy megfontolandónak, az megfojtott, és amit tapintatból csináltam így vagy úgy, ott belém rúgtak! Magyarul pont annyira marhaság 19-re lapot húzni, mint amennyire nem az! És én most húzok!!! Mostantól folyamatosan! Mert elegem lett! Aki meg akar támadni, meg fogja találni a módját. Akkor meg nem teljesen mindegy?”

– tette fel oldalán a költői kérdést Kollányi Zsuzsi. És valóban 19-re lapot húzott, de lapunknak elmesélte, hogy (egyelőre) nem bánta meg.

Impulzív döntés volt, igen! Mindig is kutyás voltam, de az előző lakásunkban nem lehetett kutyus.

„Most, hogy a gyerekekkel magam döntök erről, elmentem egy tenyésztőhöz, és vettem egy ciki kutyababát”

– újságolta lelkesen Zsuzsi a Metropolnak. Az énekesnő nem sokáig vacillált, milyen fajtát válasszon, hiszen volt egy-két szempont, melyeket fontosnak tartott számításba venni a három pici gyerek mellé.

„Az volt a fontos, hogy hipoallergén kutyus legyen, és lehetőleg kicsi testű, hogy azért elférjünk egy légtérben is, hiszen most még együtt lakunk vele, lakásban. És még egy dolog volt: kan kutyust szerettem volna! Hiszen úgyis tele vagyok kanokkal, már nem mindegy?” – tette hozzá Zsuzsi nevetve.

 

„A gyerekek láttán megnyílt a kutyus”

Kulacs, ahogyan a gyerekek elnevezték a kisállatot, még csak egy napja van Zsuzsiéknál, de látszik, hogy már most nagy az összhang.

„Imádja a gyerekeket. A fiúk is nagyon odavannak érte, egyszerűen már most fantasztikus az energiájuk egymás iránt. Kulacs, ahogyan a gyerekek megjöttek, annyira csóválta a farkát, hogy ilyet akkor láttam először. Velem eleinte egy kicsit félénkebb volt, de a gyerekek láttán megnyílt a kutyus, és akkor éreztem, hogy ez jó lesz” – mesélte vidáman Zsuzsi a nagy változásaikat az életükben. Kulacs egyelőre nagyon nyugodt kutyusnak tűnik, ám a szobatisztasággal vannak még problémák

Konkrétan összevissza mindenhová kakál egyelőre, ez kicsit nehezíti a dolgom, de meglepődve én már semmin sem vagyok!

 – nevetett az énekesnő, aki tudja, hogy nagy fába vágta a fejszét, de úgy érzi, ha kisgyerekkel elbír, kizárt dolog, hogy egy kiskutyával ne sikerüljön

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás