RETRO RÁDIÓ

Kollányi Zsuzsi fojtogatással vezeti le a stresszt

Az énekesnő megtalálta a számára legjobb módszert, amivel levezetheti a felgyülemlett feszültséget.Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.03.28.
Kollányi Zsuzsi házasság stressz

Kollányi Zsuzsi ritkán beszél a magánéletéről, ezért mostanáig csak sejteni lehetett, hogy gond van házasságával. Az énekesnő a közösségi oldalán megosztott posztban jelentette be, hogy zátonyra futott a házassága, ezentúl mint barátok nevelik tovább 3 közös gyermeküket. 

Kollányi Zsuzsi
Az énekesnő egyedülálló édesanyaként neveli a gyermekeit
Fotó: Youtube/Kollányi Zsuzsi

Zsuzsi a TV2 Mokka vendégeként a történtekről nem kívánt bővebben nyilatkozni, azt viszont elárulta, hogy mi segít neki átlendülni a küzdelmes időszakon. Mivel imádja a gyermekeit, számára az anyaság minden pillanata öröm, a fiúk nevetése semmihez sem fogható boldogságot jelent neki. A sportban is vigaszt talál, s ahogyan az élete többi szegmensében, ebben is mindig a maximális teljesítményt nyújtja. Nagy elégedettséggel tölti el, amikor minimum egy órán át kardiózik, és a testét elárasztja a dopamin. Aki rendszeresen sportol, tudja, hogy a hormonszint megugrása miatt ez a fajta mozgás szinte már függőséget okoz. 

 

Veszélyes sportban éli ki magát

A kardio mellett van még valami, amit Zsuzsi nagyon szenvedélyesen csinál, ez pedig nem más, mint a boksz.

Ez leginkább MMA-ra hasonlítana, mert ütni, rúgni is tanulok, meg földharcot is. Az a baj, hogy a földharcot élvezem a legjobban, ami nem tudom, lehet, hogy nagyon sokat elárul a mentális épségemről

 – magyarázta, s ezután olyasmit mondott, ami hallatán a műsorvezetők is alaposan meglepődtek.

Én nagyon szeretek fojtásokat tanulni az utóbbi időben, meg a boksz része nagyon jót tesz az agyamnak. Nagyon-nagyon sokat segít!

–  tette hozzá az énekesnő, aki célul tűzte ki maga elé, hogy ez évben minden téren fejlődni szeretne. Többek között olyan területen is, amit a saját bevallása szerint jó ideje elhanyagolt. Lépten-nyomon olyan jeleket kap, amelyek a hit irányába terelgetik. Úgy érzi, el kell indulnia az Istenhez vezető úton, de hogy pontosan milyen formában fog ez megnyilvánulni, egyelőre nem tudja. 

„Az utóbbi időben mindenféle apró jelet tapasztalok, ami tol abba az irányba, amivel nekem foglalkoznom kellene. Nem feltétlenül kell Istennek neveznünk, lehet felsőbb erő, univerzum, angyal, ki miben hisz, de a felsőbb vezetés irányába valami tol. Úgy érzem, hogy kell valamiféle szolgálatot teljesítenem. Lehet, hogy az énekhangomat kell majd ehhez használnom, de azt érzem, van valamiféle elhívás, aminek meg kell felelnem” – magyarázta Zsuzsi.

 

 

Ezeket olvastad már?
Könnyek közt számolt be a szomorú hírről Ördög Nóra és férje

Könnyek közt számolt be a szomorú hírről Ördög Nóra és férje

Meg kell zabálni: Így várta Young G. Béci és Norina kislánya a Mikulást

Meg kell zabálni: Így várta Young G. Béci és Norina kislánya a Mikulást

Öngyilkos lett a magyarok egyik kedvenc sorozatának színésze

Öngyilkos lett a magyarok egyik kedvenc sorozatának színésze

"Földre szállt angyal" - Kulcsár Edina pici lányának külsején hüledezik mindenki - fotó

"Földre szállt angyal" - Kulcsár Edina pici lányának külsején hüledezik mindenki - fotó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás