Kollányi Zsuzsi fojtogatással vezeti le a stresszt





Az énekesnő megtalálta a számára legjobb módszert, amivel levezetheti a felgyülemlett feszültséget.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.03.28.
Kollányi Zsuzsi házasság stressz

Kollányi Zsuzsi ritkán beszél a magánéletéről, ezért mostanáig csak sejteni lehetett, hogy gond van házasságával. Az énekesnő a közösségi oldalán megosztott posztban jelentette be, hogy zátonyra futott a házassága, ezentúl mint barátok nevelik tovább 3 közös gyermeküket. 

Kollányi Zsuzsi
Az énekesnő egyedülálló édesanyaként neveli a gyermekeit
Fotó: Youtube/Kollányi Zsuzsi

Zsuzsi a TV2 Mokka vendégeként a történtekről nem kívánt bővebben nyilatkozni, azt viszont elárulta, hogy mi segít neki átlendülni a küzdelmes időszakon. Mivel imádja a gyermekeit, számára az anyaság minden pillanata öröm, a fiúk nevetése semmihez sem fogható boldogságot jelent neki. A sportban is vigaszt talál, s ahogyan az élete többi szegmensében, ebben is mindig a maximális teljesítményt nyújtja. Nagy elégedettséggel tölti el, amikor minimum egy órán át kardiózik, és a testét elárasztja a dopamin. Aki rendszeresen sportol, tudja, hogy a hormonszint megugrása miatt ez a fajta mozgás szinte már függőséget okoz. 

 

Veszélyes sportban éli ki magát

A kardio mellett van még valami, amit Zsuzsi nagyon szenvedélyesen csinál, ez pedig nem más, mint a boksz.

Ez leginkább MMA-ra hasonlítana, mert ütni, rúgni is tanulok, meg földharcot is. Az a baj, hogy a földharcot élvezem a legjobban, ami nem tudom, lehet, hogy nagyon sokat elárul a mentális épségemről

 – magyarázta, s ezután olyasmit mondott, ami hallatán a műsorvezetők is alaposan meglepődtek.

Én nagyon szeretek fojtásokat tanulni az utóbbi időben, meg a boksz része nagyon jót tesz az agyamnak. Nagyon-nagyon sokat segít!

–  tette hozzá az énekesnő, aki célul tűzte ki maga elé, hogy ez évben minden téren fejlődni szeretne. Többek között olyan területen is, amit a saját bevallása szerint jó ideje elhanyagolt. Lépten-nyomon olyan jeleket kap, amelyek a hit irányába terelgetik. Úgy érzi, el kell indulnia az Istenhez vezető úton, de hogy pontosan milyen formában fog ez megnyilvánulni, egyelőre nem tudja. 

„Az utóbbi időben mindenféle apró jelet tapasztalok, ami tol abba az irányba, amivel nekem foglalkoznom kellene. Nem feltétlenül kell Istennek neveznünk, lehet felsőbb erő, univerzum, angyal, ki miben hisz, de a felsőbb vezetés irányába valami tol. Úgy érzem, hogy kell valamiféle szolgálatot teljesítenem. Lehet, hogy az énekhangomat kell majd ehhez használnom, de azt érzem, van valamiféle elhívás, aminek meg kell felelnem” – magyarázta Zsuzsi.

 





 





Ezeket olvastad már?
Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás