Tóth Gabi vallomása: „feküdt az én drágám a kórházban, és együtt sírdogáltunk"





A szülői lét szépségéről és nehézségéről vallott az énekes.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.06.19.
Módosítva: 2023.06.19.
Hannaróza Tóth Gabi betegség vallomás

Tóth Gabi rendszeresen vlogol a család.hu weboldalán, ahol intim részleteket oszt meg a családi életükről és arról, hogy milyen kihívások érik a gyereknevelés területén. Kislánya, Hannaróza már igazi kis hercegnő, és elkezdte az óvodát. Ezzel kapcsolatban két témáról vallott az énekesnő, akinek kislányáról kiderült, hogy nem eszik meg mást, csak 3-4 féle ételt.

Tóth Gabi szívesen vlogol a családjuk életéről /Fotó: Máté Krisztián

Nemrég kezdte el az óvodát Hannaróza, és előre szóltak Tóth Gabinak, hogy valószínűleg megbetegszik majd az új környezetében a kislány, de kezdetben úgy tűnt, elmarad a bacik támadása. Persze Murphy törvénye, hogy amint programot, illetve munkát szervezett magának a hétre az anyuka, egyből kidőlt a kislány a náthától és borult a menetrend.

Hanni a harmadik héten már jól be is taknyosodott, így természetesen át kellett szervezni az életünket. Mindenki életét a családban. Dominóelven borult minden, úgyhogy mit csinál egy felkészült szülő?  ÚJRATERVEZÉS! Lehet, hogy ez lesz a következő tetkóm… és megint hahaha. Na jó, valószínűleg nem varratom magamra, de az új mottóm tuti ez lesz

– kezdte beszámolóját az énekesnő. Gabi rámutatott, hogy szerencsére csak egy kis nátha volt, pár nap alatt túl is jutottak rajta. Az viszont mélyen belevésődött Tóth Gabi lelkébe, ami néhány hónapja történt…

„Azért az még nagyon élénken él bennem, hogy alig pár hónapja feküdt az én drágám a kórházban, és együtt sírdogáltunk, imádkozva a mielőbbi gyógyulásért. Az is egy könnyű lefolyású történetnek indult, aztán nagyon nem az lett, úgyhogy volt/van alapja a félelmemnek, és a másoknak talán túlzónak tűnő óvintézkedéseimnek. Remélem, így nyáron azért kevesebb az esélye annak, hogy elkap valami makacsabb vírust”

– tette hozzá az énekesnő. Gabi a vlogbejegyzésében tanácsot kért a követőitől és rajongóitól, hogy hogyan lehetne segíteni azon, hogy a kislánya nem egy nagy étvágyú gyermek.

Bármilyen tanácsot szívesen fogadok tőletek! Kérdés tehát: mit tegyünk, ha a gyerekünk nem eszik az oviban sem? Nektek mi vált be? Van olyan »elvetemült«, aki csomagol ételt a biztonság kedvéért? Mennyi ideig tarthat ez az állapot még? És egyáltalán, miért nem eszik már 3,5 évesen? Azt mondták a tapasztaltak, hogy majd az oviban alszik (és tényleg), játszik (és tényleg) és majd eszik… (még nem)

– tette fel kérdését Tóth Gabi. A helyzet már csak azért is érdekes, mert otthon Hannaróza apukája Krausz Gábor egy mesterséf, akinél finomabb falatokat nehezen főzhetnének a gyermeknek. 

Gabi Instagram-oldalán is megosztott a történettel egy nagyon aranyos képet, ahogy karjaiban tartja a kislányát. Ezt ide kattintva nézheted meg.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás