Nagy Bogi nekiment egy kommentelőnek: „Most komolyan te azzal foglalkozol, hogy hordok-e melltartót?!”

Nagy Bogi kiakadt, miután kritika érte a kebleit. Videóban üzent a rosszindulatú férfiaknak a melltartóhordási szokásaival kapcsolatban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.06.
Nagy Bogi válasz

Nagy Bogit a közönség bájos, empatikus lánynak ismerte meg, ám most megmutatta: neki sem végtelen a türelemre. Egy rosszindulatú komment annyira felhúzta a fiatal énekesnőt, hogy videóban reagált vissza.

Történt ugyanis, hogy Bogi néhány nappal ezelőtt feltöltött TikTokra egy videót, amin a zongoránál ülve egy dalt gyakorol. Míg legtöbben énekhangját dicsérték, akadt, aki leragadt a részleteknél:
Melltartó nélkül kell videót csinálni, hogy legyen nézettsége?” – hangzott az epés megjegyzés, amire Bogi egy TikTok-videóban válaszolt. Hangját egy mókás effektussal változtatta el, talán, hogy kicsit elvegye a visszaszólása élét.

Elárulok egy titkot, nem a nézettség miatt nincs rajtam melltartó, hanem mert így kényelmes! Olyan push upos melltartóim vannak, hogy ha nézettség kéne, inkább azokat vetném be!” – fogalmazott Bogi. 
„A Jóisten nem áldott meg nagy keblekkel, ami meg van, azt nem takargatom, mert így kényelmes. Ma sincs rajtam melltartó, holnap sem lesz, és valószínűleg holnapután sem lesz rajtam melltartó. Olyan furcsa, ezeket amúgy pasik írják. És ti annyira sok melltartót hordhattatok életetek során!” – üzent a férfiaknak.

Hallod, amúgy annyira sok sz*r dolog van a világban, globális felmelegedés, meg háború, most komolyan te azzal foglalkozol, hogy hordok-e melltartót?!

– zárta sorait az énekesnő, aki nemrég megvette első közös otthonát vőlegényével, szeptemberben pedig oltár elé is állnak. 

Nem ez az első eset, hogy Bogi nyilvánosan reagált egy rosszindulatú hozzászólásra. Néhány hónappal ezelőtt egy ismeretlen megkérdőjelezte Bogi és vőlegénye szerelmét, és azzal vádolta az énekesnőt, hogy szülei pénzelik. A fiatal lány ezt az illetőt sem kímélte:

Az én lelkiismeretem abszolút tiszta. Pár éve teljesen független vagyok a szüleimtől. Emellett a tanári fizetésükkel sosem vártam, hogy anyagilag támogassanak” − fogalmazott akkor.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás