Nagy Bogi nehezen viseli a távolságot vőlegényétől

Az énekesnőnek hiányzik a szíve választottja: születésnapi koncerttel és esküvői előkészületekkel próbálja elhessegetni a gondolatait.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2023.04.21.
nagy bogi utazás Vietnam

Nagy Bogit tavaly júniusában jegyezte el szerelme, azóta is rengeteg időt töltenek együtt. Azonban az elmúlt napok nagyon nehézek voltak a pár számára, ugyanis az énekesnő kedvese Vietnámban tölt egy hetet.

– Kicsit furcsa volt ez a hét, mert nagyon sokat vagyunk együtt. Rengeteget utazunk együtt, de most nem tudtam vele menni, mert ez céges utazása volt – mesélte a Metropolnak Bogi, aki időközben gőzerővel készül a hétvégi születésnapi koncertjére. Ezért sok gyakorlással, munkával, és az esküvőszervezéssel foglalta el magát. 

Kicsit sajnálom, hogy nem együtt mentük. Kíváncsi voltam rá, persze küldi a képeket, de az nem ugyanaz. De azt mondta, hogy teljesen más világ, és nem biztos, hogy ide is elmegyünk. Az is sokat enyhít a távolság érzetén, hogy mindennap beszélünk. De az időeltolódás miatt ez sem könnyű. Amikor itt még csak öt óra van, addig Vietnámban már éjfél

 – fűzte hozzá érdeklődésünkre az énekesnő.

Templomi esküvőt is szeretnének

Bogi és párja nem csak az utazásokat szervezik közösen, a szeptemberi menyegzőjüket is nagy erőkkel tervezik.

„Szerencsénkre vagy egy nagyon szuper esküvőszerevezőnk, aki mindent kézben tart. Sajnos olyan típus vagyok, hogy kifolyik az idő a kezem közül. De nyugodtak vagyunk, már nagyjából 75%-ban minden meg van. Ami még kérdéses, az a templomi ceremónia, mert kérdéses az időpontot, hogy tudjuk egyeztetni” – mesélte izgalommal a hangjában, azt is hozzátette, hogy a templominál csak a családot szeretnék meghívni. Sokkal bensőségesebbnek és szebbnek gondolják így.

Fotó: Szabolcs László

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás