Nem hagyta magát Nagy Bogi, a fiatal tehetség alaposan helyre tette a rosszakaróját





A rosszindulatú kommenteket a bájos fiatal tehetség, Nagy Bogi sem ússza meg. Legutóbb egy rosszakarója azzal vádolta meg, hogy szülei és vőlegénye tartja el őt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.17.
nagy bogi Csináljuk a fesztivált! Kommentháború

A nem is olyan régen még a Csináljuk a fesztivált! zsűrijében ítészkedő fiatal tehetség, Nagy Bogi népes rajongótábort tudhat magának. A bájos lány azonban csakúgy, mint a többi közszereplő, nem úszhatja meg, hogy néha rosszindulatú megjegyzéseket kapjon.

Bogi Valentin-napon lefotózkodott a szép csokorral, melyet vőlegényétől, Marcitól kapott. A szerethető képhez eredetileg egy kedves hozzászólás érkezett: „Olyan jó látni, hogy van igaz szerelem”, hangzik a kedves komment, melyre rosszindulatú replika érkezett:

Ha igaz szerelmet akarsz látni, ajánlom keress másik oldalt. Azonban, ha mégis itt szeretnél maradni, megtanulhatod, hogyan keress egy olyan társat, aki eltart, nyaraltat, elkényeztet, dolgozik azért, hogy az igényeidnek eleget tudjon tenni, miközben te otthon néha eldalolászgatsz, és jó, ha a társad fizetésének a negyedét haza tudod vinni. Mindegy, csak dolgozni ne kelljen” – hangzott a komment.

Bogi érthető módon felkapta ezen a vizet, s alaposan helyre tette az illetőt:

Rendesen felment a vérnyomásom, pedig nem először kapom meg ezt. Eltart a párom, meg a szüleim pénzelnek – idézte fel a rosszakaró szavait. – Az én lelkiismeretem abszolút tiszta. Pár éve teljesen független vagyok a szüleimtől. Emellett a tanári fizetésükkel sosem vártam, hogy anyagilag támogassanak.”

Olyan gyerekkort biztosítottak nekem, amivel most, 20 évesen lelkileg stabil vagyok, és manapság ez többet ér mindennél. Marcinak hál’  istennek, nincs pénzügyi problémája. Pénzügyi szakember, ért a pénzhez. Magának teremtett meg mindent, és nagyon büszke vagyok rá

 – szögezte le a fiatal énekesnő.

Bogi így folytatta: 

Eldalolászok otthon és jól megélek belőle. Szerencsére anyagilag mindketten megvagyunk, köszönjük a figyelmességet. A luxusutakat együtt foglaljuk le és mindenki fizeti a saját részét. De ha ő fizetne mindent, az is a mi dolgunk lenne. Néha azért meghív vacsorázni, de nyugi, aztán én fizetem a heti bevásárlást. Boldoggá tesz nap mint nap. Őszintén kívánom, hogy egyszer találj egy olyan párt, akivel legalább fele olyan boldog vagy, mint én vele” – zárta sorait Bogi.





 





Ezeket olvastad már?
Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás