Durván támadják a rajongók: visszatér az énekléshez Tóth Andi





Noha nemrég úgy döntött, a sok bántás miatt visszavonul, most azonban újra énekelni fog Tóth Andi.



Megosztás
Szerző: SV
Létrehozva: 2023.06.20.
Tóth Andi Tina Turner nyilvánosság Magyarország éneklés

Kevés olyan megosztó személy van Magyarországon, mint Tóth Andi. Vannak, akik fantasztikus, istenadta tehetségnek gondolják, akik szerint a közvélemény durva kritikája csupán rágalmazás. Mások szerint azonban túl sokat káromkodik, és fiatal, tehetséges énekesnő lévén nem engedhetné meg magának, hogy ilyen botrányhős szerepben tetszelegjen. A sok támadás miatt Tóth Andi visszavonult, most azonban megdöbbentő bejelentést tett. 

Tóth Andi
Tóth Andi újra énekel / Fotó: Markovics Gábor

Tagadhatatlan, hogy Tóth Andi nehéz időszakon van túl. Marics Petivel való kapcsolata nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, ahhoz azonban ragaszkodott, hogy ne a nyilvánosság előtt váljanak szét útjaik. Ezzel ellentétben a ValMar énekese mindent a nyilvánosság előtt intézett, majd egy gyönyörű új barátnőt mutatott be a rajongóknak.

Tóth Andi ezután azt a nehéz döntést hozta meg, hogy visszavonul az énekléstől. Ezt azzal indokolta, hogy túl sok támadást kap, ennek pedig már nem szeretné tovább kitenni magát. Ugyanakkor nem kell félteni a megélhetését: számtalan reklámban szerepelt, s most influencerként működik. Mindezeken túl pedig filmekben is felbukkan: most éppen mindenki azt várja, hogy hivatalossá tegyék: ő játssza majd a fiatal Zalatnay Cinit. Most pedig újra színpadon láthatják a rajongók, ugyanis Budapesten Tina Turner-emlékkoncertet rendeznek. Mivel Tóth Andinak gyönyörű hangja van, őt is meghívták énekelni, erre pedig igent mondott: 

November 5-én kerül megrendezésre a TINA TURNER emlékkoncert. Megtiszteltetésnek vettem, hogy felkértek és természetesen igent mondtam. Akinek még SZÁMÍT a zene, a VALÓDI lelket melengető ZENE, azt szeretettel várjuk az Erkel színházban November 5-én este 19:00-órától. Hamarosan nyilvános lesz a többi előadótársam is.

Több se kellett a követőknek, nagyon sokan estek az énekesnő torkának:

  • „Arról volt szó, hogy visszavonul. Vagy van az a pénz?”
  • „Szuper. Remélem, a koncert előtt, közben és után is fog trágár szavakkal káromkodni, hisz így lesz majd igazán önazonos és hiteles.”
  • „Ennyit a visszavonulásról. Búcsúkoncert mennyi lesz?”




 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás