Tóth Andi komoly vitán van túl: „Megsértődött és kiszállt az ágyból. Most inkább a földön alszik"





Tóth Andinak egyedül kellett töltenie az éjszakát. Csúnya veszekedésen van túl az énekesnő.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.04.
Módosítva: 2023.06.04.
Tóth Andi kutya vita párkapcsolat

Aranyos szeretet vagy túlzott kötődés? Jóformán a párjaként tekint kutyájára Tóth Andi. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a következő történet.

 

Tóth Andi összeveszett házi kedvencével: a mancs volt a baj

A vadóc énekesnő meglepő bejegyzést osztott meg szombat éjszaka a közösségi oldalán. Egy csetbeszélgetésről készült képernyőfotót posztolt, amiben egy heves vitáról számolt be. A legtöbb sort olvasva könnyen hihette az olvasó, hogy egy esetleges partnerről lehet szó, akivel hajba kaptak. De aztán kiderült, a vitázó fél a mancsával zaklatta Andit: tehát valójában mindvégig a kutyájáról, Bailey-ről beszélt.

Tóth Andi úgy írt a kutyájával való csörtéről, mintha egy emberről lenne szó  Fotó: Instagram

Aggódnak a rajongók

Nem ez az első eset, hogy a csinos énekesnő párkapcsolatként tekint a kutya-gazdi viszonyukra. Rendszeresen oszt meg fényképet, videót, amin a kutyust fejleszti, vagy játszik vele önfeledten, intim közelségben. Ugyanis korábban rajongói elé tárta, ahogy „szájra puszit” váltanak, s arról sem most esett először szó, hogy egy ágyban, összebújva alszanak. A kommentelők már többször kifejezték ellenérzéseiket, attól féltették, hogy ez a furcsa, szoros kapcsolat gátolni fogja őt egy későbbi pártalálásban.

„A kutya észrevétlenül párkapcsolattá válik”

A kommentelők félelmét támasztják alá dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus szavai is, aki a Ripost felkeresésére  most kifejtette:

Alapvetően a kutya tud adni egyfajta biztonságérzetet, képes csökkenteni az ember belső feszültségét. Ezzel egy bizonyos szintig nincs is probléma, akkor kell elgondolkodni, ha a gazdi a kutyával való összeolvadás miatt elutasít más kapcsolatokat és izolálja magát a külvilágtól. 

Előfordulhat, hogy a kutya észrevétlenül társsá, gyerekké vagy párkapcsolattá alakul a gazdi szemében, s ezért a kutyával éli meg azokat az impulzusokat, amiket hús-vér emberi kapcsolatokban kellene.

A szakember szerint a szakítás miatti gyász feldolgozásában támasz lehet egy kutya jelenléte, de idővel tudni kell nyitni mások felé, és fel kell ismerni, milyen funkciót tölt be az életében a kutya, és mennyire gátolja ez a viszony más kapcsolatok kialakításában.





 





Ezeket olvastad már?
Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás