Veszélyes helyzetbe került Bódi Sylvi: "Egy órára kimaradt az emlékezetem!"





Meglepő, miért döntött a szörfözés mellett az egykori playmate.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.06.06.
Bódi Sylvi szörfözés félelem videó

Bódi Sylvi érdekes módját választotta félelme legyőzésének: évekig attól rettegett attól, hogy vízbe fullad, ezért 15 évvel ezelőtt úgy döntött, hogy elkezd szörfözni. Volt, hogy vizet hányt, csapódott már korallzátonyoknak, és az is előfordult már, hogy ki kellett menteni a tengerből.

Bódi Sylvi, szörfözés
Bódi Sylvi szörfözésről mesélt Fotó: TV2

A Tények Plusz riportjából kiderül, hogy az egykori playmate-nek annyira bevált ez a kemény módszer, hogy sikeresen legyőzte a félelmét, és az lemúlt években már profi szörfösként járta a világot.

Azt vettem észre huszonéveskoromban, hogy van egy pár félelmem. Az egyik a tériszony volt, a magasságtól való félelem. Ezt úgy győztem le, hogy elkezdtem bungee jumpingolni, ejtőernyőzni és szembenézni ezzel a félelemmel. A másik pedig a fulladástól való félelem volt. Átgondoltam, hol a legnagyobb az esélye, hogy ezt kipróbáljam. Gondolkodtam, hogy vagy búvárkodni kellene, vagy szörfözni. Akkor már wakeboardoztam, snowboardoztam, és ezért úgy gondoltam, a szörf közelebb áll hozzám

– mesélte Sylvi, aki azt is elmondta, hogy azért nem csak szórakozás a szörfözés, került már veszélyes helyzetekbe is.

Volt, hogy elájultam, vizet hánytam, egy órára kimaradt az emlékezetem, kimentettek, tehát volt minden. Viszont mindet túléltem! Rájöttem, hogy sokszor a félelmeink nem valósak, és hogy jó félelem nélkül élni

A gyönyörű magyar modell szerin az óceán a tanítómestere, ami alázatra, kitartásra, fegyelemre nevelte őt. Ahogy arról a Metropol is írt korábban, Bódi Sylvi legutóbb három hónapot töltött a festői szépségű Balin, és biztos benne, hogy még visszatér. Motivációként pedig még a deszkáit is ott hagyta, hogy mindenképp visszamenjen érte.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás