Baranyi Laci bácsi a sztrókról: Potyogtak a könnyeim, azt hittem itt a vége





Baranyi László színművész sztrókja után még nem teljesen gyógyult fel. Számos kivizsgálást végeztek rajta, jelenleg a szívét ellenőrzik.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.06.25.
Módosítva: 2023.06.25.
sztrók színművész kórház egészség

Június elején került kórházba enyhe sztrókkal Baranyi László. A Família Kft. egykori sztárja a Borsnak mesélt arról, hogy a nehezén már túl van, de jelenleg is kivizsgálásokra jár. Úgy tűnik, Laci bácsi humora visszatért, ugyanis viccelődve mesélte a részleteket.

Egy FBI lehallgató készüléket helyeztek rám, ezzel vizsgálják 24 órán át a szívműködésemet. Hatalmas kivizsgálási folyamat vége felé vagyok, most a motort ellenőrzik. 

„Az eddigi vizsgálatok alapján kiderült, hogy a koromhoz képest nincs szervi bajom. Viszont a vérem nagyon sűrű, ezért vérhígítót kell szednem. 93 éves koromig csak kívülről láttam kórházat, nem vagyok gyógyszerfüggő, mert nem is volt rá szükség idáig. Ezért voltam annyira elkeseredve, mert folyton azt kérdezgettem, az élet vége tényleg ilyen? Miért nem lehet másképp? Amikor rosszul lettem, potyogtak a könnyeim, azt hittem itt a vége” – mondta a lapnak Laci bácsi, aki férfiasan bevallja, nagyon megijedt a sztrók miatt.

Baranyi László
A vizsgálatok kimutatták, korához mérten szervi problémája nincs Fotó: Keresztesi Balázs

„A remény hal meg utoljára”

A színművész jobban van, de tisztában van azzal, hogy sosem lesz már olyan, mint a sztrók, és a három évvel ezelőtti koronavírusos megbetegedése előtt. De bizakodó, ez pedig fél gyógyulást jelent.

„A remény hal meg utoljára, a közmondás is ezt mondja, valahogy én is így vagyok ezzel a mostani helyzettel.”

Nem tudom, a meleg okozhatja-e, de vannak napok, amik nagyon rosszul indulnak. Időnként a közérzetem lehangoló, ilyenkor az jár az eszembe: öreg vagyok, nincs már értelme az egésznek.

„Néha küzdök a másik énemmel, hogy mi a fene van velem, hogy ilyen gondolataim támadnak. Ilyenkor aludnom kell egy jót, és utána másképp látom a világot” – fűzte hozzá, majd arról is mesélt, hogy míg ő a kórházban volt, az unokájáért is aggódott, ugyanis Kamilla éppen a szóbeli vizsgáit teljesítette.

Baranyi László a feleségével
Klára asszonnyal közel ötven évvel ezelőtt házasodtak össze Fotó: Keresztesi Balázs

Míg ő kórházban volt, unokája épp érettségizett

Most végre nagy öröm van a családban, ugyanis a kislány jól teljesített.

Még a háborúban sem imádkoztam annyit, mint az utóbbi időben. Azt kívántam, hogy Kamilla jó tételt húzzon, én pedig gyógyuljak meg. Okos kislány, leérettségizett. 

„Most pedig újabb nehéz egy hónap vár ránk, ugyanis hamarosan felvételi vizsgát tesz, ugyanis a médiában szeretne majd dolgozni. Az Örs vezér téren található egyetemre jelentkezett, csak azt nem döntötte el, hogy riporter vagy rendező szakra akar-e menni, mert eddig a vizsgákra koncentrált” – mondta a büszke nagypapa, aki a napokban áttelepül Ábrahámhegyre, ahol hosszú évek óta a nyarakat tölti. Bár tevékenykedni már nem igazán tud, de az ott töltött idők mindig alatt mindig feltöltődik, és ez most sem lesz másképp, mert elsősorban a pihenésre a gyógyulásra fog koncentrálni.





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás