RETRO RÁDIÓ

Sztrókkal került kórházba Baranyi László színművész





Kórházba került Baranyi László. A színművész sztrókot kapott, de már túl van a nehezén, és alig várja, hogy hazamehessen.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.06.08.
Baranyi László sztrók kórház színész

A Família Kft. népszerű színésze hétfő óta fekszik kórházban. A Bors információi szerint napokon át rosszul érezte magát, majd saját lábán ment be az intézménybe, ahonnan már haza sem engedték. Számos vizsgálaton van túl, és már sokkal jobban érzi magát. A lapnak a betegágyáról adott interjút.

Baranyi László
Nagy volt az ijedtség, de szerencsére Laci bácsi már jobban van – Fotó: Markovics Gábor

 

A fél arca lebénult, a beszédközpontja sérült

Kisebb sztrókot kaptam. A fél arcom lebénult, a beszédközpontom sérült, és nem tudtam rendesen beszélni.

„Három hete éreztem, hogy valami nincs rendben, csak húztam az időt, mert féltem, hogy mi fog kiderülni. Sajnos még nem tudom, mikor engednek haza, de már sokkal jobban vagyok” – mondta a lapnak, majd elárulta, az első aggodalomra okot adó tünet múlt hét pénteken jelentkezett.

Káprázott a szemem, nem tudtam beszélni, szakaszosan elment a beszédhangom, de csak úgy fél percig tartott. Szegény nejem, és bevallom férfiasan én is nagyon megijedtem, azt hittem, itt a vége.

„Vasárnap újra előjött, de már sokkal erősebb volt, és az arcom is nehezebben rendeződött vissza, ezért döntöttünk úgy, hogy orvoshoz fordulok. Szerencsére öt percre lakunk a kórháztól és átsétáltunk Klára asszonnyal. Ahogy beértem zakóban, már kísértek is a kórterembe. Infúziós kezelést kapok, jó kezekben vagyok, már a hangom is visszajött” – mesélte a színművész.

Baranyi László
A színművész saját lábán sétált be a kórházba – Fotó: Markovics Gábor

 

Reméli, hogy hamarosan hazamehet

Baranyi László hangján, beszédén már semmi sem érezhető, ennek ellenére még mindig nem érzi magát százszázalékosnak.

„Nemrég vettek vért, úgy volt, hogy holnap hazamehetek, de egyelőre bent kell maradnom, további vizsgálatok várnak rám. Az étvágyam egyébként nagyon jó, és most különösebben nem érzek semmit, inkább éjjel az ujjaim hegyén érzek zsibbadást” – nyilatkozta.

Szobatársait „szórakoztatja”

Laci bácsi június 14-én lesz 96 éves, nagyon sok mindent élt már meg az életében, így rengeteg története, sztorija van, most pedig hallgatóságot is talált hozzájuk.

Nagyon kedves szobatársaim vannak, még a fiatalabbak is emlékeznek a Família Kft.-re, jó a fogadtatás. Sztorizgatok, sokat mesélek nekik, azt nem lehet megúszni.

„Megemlékezünk azokról a kedves kollégáimról, akik sajnos már nincsenek közöttünk. Ennek ellenére várom, hogy újra otthon legyek” – mondta már mosolyogva a színművész.





 





Ezeket olvastad már?
„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Végre jó hírek érkeztek: fellélegezhet a brit királyi család

Végre jó hírek érkeztek: fellélegezhet a brit királyi család

Megalázták Katalin hercegnét, óriási a felháborodás

Megalázták Katalin hercegnét, óriási a felháborodás

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás