Álomszép helyen mondta ki a boldogító igent Bangó Margit unokája – fotók





Bár a Kossuth-díjas nótaénekesnő nem vett részt a ceremónián, a család első útja hozzá vezetett a hazatérést követően.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.06.15.
Bangó Margit Bangó Marika esküvő unoka

Óriási az öröm Bangó Margit családjában! A fantasztikus főzőtudományáról is ismert nótaénekesnő unokája, Horváth Mónika ugyanis férjhez ment, méghozzá egy nem akármilyen helyszínen. A részletekről Margit lánya, a szintén énekesnő Marika mesélt vidáman a Metropolnak.

Bangó Margit nem utazott el az unokája esküvőjére, de később ünnepelt Fotó: Markovics Gábor

Kiderült, hogy a család Ciprusra, egészen pontosan Ayia Napára utazott, hogy a szerelmesek a tengerparton, mesés környezetben fogadhassanak örök hűséget egymásnak. Marika nem titkolta, hogy a boldogságtól záporoztak a könnyei, életében nem volt még ennyire meghatódva.

Bangó Marika egy narancssárga ruhában vett részt az álomesküvőn Fotó: Facebook

„Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni az egész esküvőről! A nagy nap múlt héten szerdán volt, de mi utána maradtunk egészen vasárnapig, hogy egy kicsit vakációzzunk. Ciprus álomszép, de természetesen a lányom, Mónika szépsége mindent felülmúlt. Zokogtam, amikor megláttam őt a hófehér menyasszonyi ruhájában. Választottja nem más, mint Nagy Zsolt, aki egy fantasztikus társ, egy korrekt úriember. Mindössze egy éve vannak együtt, de Zsolt nem lacafacázott, nem hezitált, hamar megkérte a lányom kezét, aki azonnal igent mondott. A lagzi után amúgy egy autentikus görög étteremben mulattunk, isteni ételeket kóstoltunk. Összesen tizenöten voltunk, szóval egy igazán bensőséges hangulatú esemény volt” – mesélte a Metropolnak Marika, aki azt is elárulta, az édesanyja, Bangó Margit miért nem vett részt az esküvőn.

Az ifjú pár Fotó: Facebook

„Anyukám már nem annyira szeret külföldre repülni, épp elég neki a sok belföldi utazás a fellépések miatt. Így ő nem jött velünk, amit ugyan nagyon sajnáltunk, de amikor hazatértünk a gyönyörű szigetről, az első utunk hozzá vezetett. Természetesen kitett magáért, fantasztikus ételekkel készült, órákon át ünnepeltünk” – áradozott Marika, aki egyébként sokáig haragban volt az édesanyjával, ám 2020-ban megtört a jég, és kilenc év mosolyszünet után kibékültek egymással, így véget ért a családi viszály.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás