RETRO RÁDIÓ

Zámbó Krisztiánnál betelt a pohár Peter Srámek miatt





Peter Srámeket koronával fotózták le. Zámbó Krisztiánnak ez volt a vége, betelt a pohár.



Megosztás
Szerző: HAÁM
Létrehozva: 2023.05.30.
Zámbó Krisztián Zámbó Jimmy Peter Srámek

Már fény derült arra, hogy Peter Srámeket meghívták a külföldi magyarok New Yorkba, akik a fiatal énekest koronával és limuzinnal várták. A Király című sorozatban nyújtott nagy teljesítménye után részesült ilyen fogadtatásban, amiben Zámbó Jimmy énekhangjaként kapott szerepet. Egy hosszú podcast beszélgetést készítettek New Yorkban és sok kép került ki az Instagramra. A Bors munkatársai megkeresték Zámbó Krisztiánt, aki elmondta álláspontját Peter Srámek fogadtatásával kapcsolatban.

Zámbó Krisztiánnál betelt a pohár – Fotó: Nagy Zoltán

Nem volt rossz viszony

Zámbó Krisztián először elmesélte, hogy közte és Peter Srámek között soha nem volt rossz a kapcsolat, jó ideje ismerik egymást...

„Soha nem voltam vele rosszban és soha nem voltam vele jóban sem. Már nagyon régóta ismerem, mert a Jimmy-emlékkoncerteken akart fellépni és a családom egyengette az útját, segítettünk neki sok mindenben. Egyébként én egy nagyon tehetséges énekesnek tartom őt...” – kezdte Krisztián, aki leszögezte, hogy okkal nem hívta meg családja idén a szlovák énekest az emlékkoncertre. 

„Apu az eredeti!”

Krisztián a sok szóban forgó dolog mellett csak a szeretetét és köszönetét küldi azoknak a hűséges Jimmy-rajongóknak, akik még mindig édesapját helyezik a trónra. 

„Tiszteletem az összes Zámbó Jimmy-rajongónak, akik hűségesen szeretik aput. Megértem a többieket is, hiszen ők egy űrt akarnak kitölteni Peterrel, de ne felejtsük el, hogy apu az eredeti! A forgásokat, a kézmozdulatokat bárki reprodukálhatja, de soha nem lesz olyan senki, mint ő” – állítja Krisztián, aki maga sem tudna olyan lenni, bevallása szerint, mint édesapja, de nem is akar. Ahogyan fogalmazott: ő Zámbó Jimmy akaratának és munkásságának képviselője, a vér szerinti fia.

zámbó krisztián
Zámbó Krisztiánnak ez a vita ennyi volt – Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Limuzinnal és koronával várták

Az államokban élő magyarok koronával és limuzinnal várták Peter Srámeket. Erről több fotó is készült, amit Srámek az Instagram-oldalán mutatott meg.

„Azt gondolom, ez már kicsit több a soknál! Nem hinném, hogy ez lenne a tiszteletteljes viselkedés, hogy felteszi a koronát a fejére. Sokan megfeledkeznek, hogy mennyit is dolgozott ezért apám. Őszintén, nem akarok többet ezzel a témával foglalkozni, mert túlment egy határon. Nekem ez ennyi volt!” – zárta le Krisztián, aki azt is elmondta, hogy majd örömmel elmegy Peter Srámek koncertjére, ha már nem az apja számait fogja énekelni.





 





Ezeket olvastad már?
Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás